Hotline: +420 511 189 990
czsk

Temperovače čokolády

Naše produkty

Cokoliv byste chtěli dělat s čokoládou a potřebujete ji na to roztopit

Máme dokonce i přístroje, které by vás ani nenapadly

Temperovaná čokoláda není určena jen na pití nebo namáčení ovoce v čokoládové fontáně, je to výchozí surovina pro tvorbu celé dlouhé řady čokoládových výrobků. Proto se naše nabídka temperovacích zařízení neomezuje jen na samotné nahřívání, ale pokračuje v nepřeberné škále dalších výrobníků, automatů, výrobních pásů, dávkovačů a rotačních přístrojů pro výrobu dutých výrobků.

Vany na čokoládu nebo tempírky

Čokoládu pro další využití můžete roztopit v jednoduché vaně, ve vyjímatelné gastronádobě. Pokud se však chystáte zautomatizovat i část výroby čokoládových dobrot, nabízí se velmi různorodá paleta tempírek čokolády, které čokoládu nejen temperují, ale také rozvádí do trysek a různými mechanismy pomáhají v její opakované aplikaci do forem nebo jako polevu.

Články

7/01/2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10/12/2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...