Hotline: +420 511 189 990
czsk

Temperovače čokolády

Naše produkty

Cokoliv byste chtěli dělat s čokoládou a potřebujete ji na to roztopit

Máme dokonce i přístroje, které by vás ani nenapadly

IDEA - temperovací stroj čokolády

  • 530x520x480 mm
  • váha: 29 kg
  • náplň: 10 l
  • napájení: 230V

Stolní temperovač MINITEMPER

  • objem 3-5 kg

Temperovač čokolády SELMI ONE

  • objem 10-12 kg
  • produkce 55 kg/h

Temperovač čokolády SELMI COLOR EX

  • objem 12 kg
  • produkce 55 kg/h
  • temper. 12kg/7m

 

Temperovač čokolády SELMI GHANA LEGEND

  • objem 24 kg
  • produkce 90 kg/h
  • temper. 24 kg/15m

Temperovač čokolády SELMI PLUS EX

  • objem 24 kg
  • produkce 90 kg/h
  • temper. 24 kg/15m

Temperovač čokolády SELMI FUTURA EX

  • objem 35 kg
  • produkce 170 kg/h
  • temper. 35 kg/15m

 

Temperovač čokolády SELMI TOP EX

  • objem 60 kg 
  • produkce 200 kg/h
  • temper. 60 kg/14m

Temperovač čokolády SELMI CENTO

  • objem 100 kg 
  • produkce 300 kg/h
  • temper. 100 kg/15m

Temperovaná čokoláda není určena jen na pití nebo namáčení ovoce v čokoládové fontáně, je to výchozí surovina pro tvorbu celé dlouhé řady čokoládových výrobků. Proto se naše nabídka temperovacích zařízení neomezuje jen na samotné nahřívání, ale pokračuje v nepřeberné škále dalších výrobníků, automatů, výrobních pásů, dávkovačů a rotačních přístrojů pro výrobu dutých výrobků.

Vany na čokoládu nebo tempírky

Čokoládu pro další využití můžete roztopit v jednoduché vaně, ve vyjímatelné gastronádobě. Pokud se však chystáte zautomatizovat i část výroby čokoládových dobrot, nabízí se velmi různorodá paleta tempírek čokolády, které čokoládu nejen temperují, ale také rozvádí do trysek a různými mechanismy pomáhají v její opakované aplikaci do forem nebo jako polevu.

Články

23/05/2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21/10/2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

26/07/2016

První zmrzlina, podobná té naší, uviděla světlo světa teprve v 10. století. Arabové tehdy hodovali na ovoce...