Tento profesionální temperovací stroj na čokoláduSELMI TOP EX je určen pro nejnáročnější zákazníky. Nová verze profesionálního temperovacího stroje na čokoládu vybavený novou verzí řídícího digitálního panelu. Univerzální stroj s nízkými provozními náklady. Vibrační deska vytápěná nízkým napětím. Velmi rychlé a jednoduché čištění stoje. Neustálá cirkulace umožňuje dokonalé rozptýlení a smíchání všech částí čokolády a dosažení nejlepšího možného produktu. Je také vybaven objemovým dávkovačem a pedálem pro řízení toku čokolády. Uzavíratelný cirkulační systém, chladící systém s protiproudem pro jednoduchou výměnu čokolády. Rychlá výměna čokolády cca do 5min.
Temperovací stroje SELMI mají unikátní patentovaný systém kontinuální temperace čokolády, který udržuje čokoládu neustále připravenou k použití bez nutnosti retemperace.
Tento model je možno vybavit veškerým dostupnými příslušenstvím:
Potahovací pás
Plnící přípravek forem pralinek
Pás a míchač pro výrobu čokoládových lanýžů
Chladící tunely
Technická data:
Objem nádrže: 60 kg
Hodinovou produkce: 200 kg
Příkon: 3,5 kW / 380 V
Chladicí systém: 3000 frigorie / h
Rozměry vxšxh 1560x650x1100 mm
Charakteristika:
Kompaktní velikost s možností rozšíření o veškeré příslušenství.
Ideální pro velké provozy, profi čokoládovny.
Vibrační stůl, dávkování, pedál.
Šířka produkce v tunelu 300-400 mm.
Temperace 60 kg čokolády za 14 minut.
Nová koncepce stroje vedla ke snížení spotřeby energie.