Hotline: +420 511 189 990
czsk

Konzervátory čokolády

Naše produkty

Konzervátor čokolády ADP/20C

- na 20 plechů (60x40 cm)
- teplota: +4/+18°C
- vlhkost: 45-65%

Konzervátor čokolády ADPV/20C

- na 20 plechů (60x40 cm)
- teplota: +4/+18°C
- vlhkost: 45-65%

Konzervátor čokolády ADP/40C

- na 20 plechů (60x80 cm)
- teplota: +4/+18°C
- vlhkost: 45-65%

Konzervátor čokolády ADP/41C

- na 20 plechů (60x80 cm)
- teplota: +4/+18°C
- vlhkost: 45-65%

Konzervátor čokolády ADPV/40C

- na 20 plechů (60x80 cm)
- teplota: +4/+18°C
- vlhkost: 45-65%

Konzervátor čokolády Mini Chocolate

- na 5 plechů (60x40 cm)
- teplota: +10/+18°C
- vlhkost: 40-60%

Konzervátor čokolády Mini Chocolate Glass

- na 5 plechů (60x40 cm)
- teplota: +10/+18°C
- vlhkost: 40-60%

Články

7/01/2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10/12/2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...