Hotline: +420 511 189 990
czsk

Šokery a konzervátory

Naše produkty

Články

23. 05. 2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21. 10. 2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

26. 07. 2016

První zmrzlina, podobná té naší, uviděla světlo světa teprve v 10. století. Arabové tehdy hodovali na ovoce...

Mimořádně výkonné chladící zařízení pro skokové snížení teploty produktu bez rizika znehodnocení

Nezbytnost pro jakýkoliv gastronomický provoz

Konzervátory

Proti běžným lednicím nebo i profesionálním chladícím skříním nabízejí šokery, neboli šokové zchlazovače, bleskové zchlazení a zamrazení potravin.

Šoker - šokové zchlazovače

Rychlé ochlazení připravených pokrmů, zejména pak ovoce, zákusků, nebo gastronádob se zmrzlinou, zamezuje změně barvy, tvaru a chuti, ztrátě na objemu a kvalitě. Sofistikované systémy hlídající včasné zavření dveří a vnitřní klima potom zabraňují další kondenzaci vody na povrchu chlazených potravin.

Potravinářské šokery

Šokery se, podobně jako další profesionální gastro vybavení, vyrábějí kompletně z nerezové oceli, a konstrukcí usnadňují rychlou manipulaci i časté mytí. Vnitřní rozměry odpovídají standardům velikosti gastronádob.

Články

23/05/2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21/10/2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

26/07/2016

První zmrzlina, podobná té naší, uviděla světlo světa teprve v 10. století. Arabové tehdy hodovali na ovoce...