Hotline: +420 511 189 990
czsk

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Při šokovém zmražení nedojde k tvorbě krystalů ledu (jako při pomalém mražení) a nemění se tedy organoleptické vlastnosti (vzhled, vůně nebo chuť). Zmrazit je možné prakticky cokoli a i rozmražené ovoce, jako jsou jahody, není poznat od čerstvého.

 

Proč je šoker ve výrobě užitečný?

Kvalitní šoker může výrazně zefektivnit výrobu, protože umožňuje lepší plánování. Nemusíte každý den znovu vyrábět těsta nebo krémy - můžete si jednorázově připravit větší množství, šokově zamrazit a podle potřeby regenerovat menší množství.

Šokové zmrazení zamezuje změně barvy, tvaru a chuti, ztrátě na objemu nebo změně kvality. Potraviny jsou tedy po regeneraci v perfektní kvalitě.

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

DnyDny otevřených dveří na Slovensku!

Máte cukrárnu, zmrzlinárnu nebo čokoládovnu? Přijďte za námi do Banské Bystrice na Slovensku!