Hotline: +420 511 189 990
czsk

Naše produkty

Články

07. 01. 2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10. 12. 2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

Při šokovém zmražení nedojde k tvorbě krystalů ledu (jako při pomalém mražení) a nemění se tedy organoleptické vlastnosti (vzhled, vůně nebo chuť). Zmrazit je možné prakticky cokoli a i rozmražené ovoce, jako jsou jahody, není poznat od čerstvého.

 

Proč je šoker ve výrobě užitečný?

Kvalitní šoker může výrazně zefektivnit výrobu, protože umožňuje lepší plánování. Nemusíte každý den znovu vyrábět těsta nebo krémy - můžete si jednorázově připravit větší množství, šokově zamrazit a podle potřeby regenerovat menší množství.

Šokové zmrazení zamezuje změně barvy, tvaru a chuti, ztrátě na objemu nebo změně kvality. Potraviny jsou tedy po regeneraci v perfektní kvalitě.

Články

7/01/2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10/12/2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...