Hotline: +420 511 189 990
czsk

Naše produkty

Články

07. 01. 2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10. 12. 2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

Při šokovém zmražení nedojde k tvorbě krystalů ledu (jako při pomalém mražení) a nemění se tedy organoleptické vlastnosti (vzhled, vůně nebo chuť). Zmrazit je možné prakticky cokoli a i rozmražené ovoce, jako jsou jahody, není poznat od čerstvého.

 

Zchlazovač a zmrazovač JOF ONE

  • snadná údržba
  • snadné čištění
  • elektronická kontrola
  • šokové chlazení

Zchlazovač a zmrazovač E5

Šokový zchlazovač a zmrazovač šoker E5
  • teplota až -40°C
  • váha 90 kg

Zchlazovač a zmrazovač E10

Šokový zchlazovač a zmrazovač šoker E10
  • teplota až -40°C
  • váha 190 kg

Proč je šoker ve výrobě užitečný?

Kvalitní šoker může výrazně zefektivnit výrobu, protože umožňuje lepší plánování. Nemusíte každý den znovu vyrábět těsta nebo krémy - můžete si jednorázově připravit větší množství, šokově zamrazit a podle potřeby regenerovat menší množství.

Šokové zmrazení zamezuje změně barvy, tvaru a chuti, ztrátě na objemu nebo změně kvality. Potraviny jsou tedy po regeneraci v perfektní kvalitě.

Články

7/01/2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10/12/2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...