Hotline: +420 511 189 990
czsk

Poradna

Naše produkty

Články

07. 01. 2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10. 12. 2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

I když vám vždy rádi a ochotně poradíme osobně, sestavili jsme pro vás přehled nejčastěji kladených otázek, který vám pomůže se zorientovat v základních nejasnostech týkajících se zmrzlinových strojů a především samotné výroby točené i kopečkové zmrzliny.

Kromě toho pro vás pravidelně připravujeme odborné články, recepty a tipy z praxe, které vám pomohou vaši zmrzlinu a další cukrářské produkty katapultovat vysoko nad vaši konkurenci. Přesvědčte se sami.

Nejnovější články

07. 01. 2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzultovat výběr stroje s našimi odborníky, kteří s vámi proberou vaše požadavky a navrhnou ideální řešení. Pokud se chcete nejdřív zorientovat, nabízíme vám několik rad.

10. 12. 2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to taky výborná příležitost jak rozšířit sortiment. Zejména v zahraničí je tento trend již velmi silný. Pro „nezmrzlinový“ podnik jsou ideální stroje, které nejsou náročné na odbornou obsluhu, jed...

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy, realizace nebo restyling celých provozoven. Stačí si vybrat, co přesně potřebujete, a my vám nové cukrářství nebo kavárnu ušijeme přesně podle vašich požadavků. Jak vypadá postup realizace ...

Recepty na zmrzlinu

14. 01. 2014

Linecká těsta se vyznačují vysokým obsahem tuku, který podstatně ovlivňuje jejich konzistenci a zvyšuje křehkost korpusu nebo samotného výrobku. Proto se hodí ke kombinování s jemnými základními chutěmi a k výrobě světlého pečiva, jako je cukroví nebo linecké košíčky.

14. 01. 2014

Osvěžující, nakyslá, ale přitom smetanově lahodná? Taková je jogurtová zmrzlina, která má navíc ty skvělé vlastnosti, že je snadno kombinovatelná prakticky s čímkoliv. S pomocí temperovače je například ideální příchutí k namáčení do hořké čokolády.

14. 01. 2014

Těžko byste hledali dítě, které nefascinuje pohled na zmrzlináře zručně plnícího kornoutek míchanou točenou zmrzlinou. Kombinace světlé a tmavé barvy a dvě příchuti zmrzliny jsou tím, co dělá z točené zmrzliny zkrátka letní šlágr. A právě pro tento efekt ideální slouží sametově hnědá kakaová příc...

Články

7/01/2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10/12/2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...