Hotline: +420 511 189 990
czsk

Dotazy: kopečková zmrzlina (HARD)

Naše produkty

Články

23. 05. 2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21. 10. 2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

26. 07. 2016

První zmrzlina, podobná té naší, uviděla světlo světa teprve v 10. století. Arabové tehdy hodovali na ovoce...

Tím nejdůležitějším prvkem, ovlivňujícím výslednou kvalitu kopečkové zmrzliny jsou použit suroviny. Nejvyšší kvality dosáhnete, pokud kromě poctivých ingrediencí použijete výrobníky točené zmrzliny, které respektují veškeré hygienické požadavky.

HARD značí tzv. těžkou zmrzlinu, tedy zmrzlinu kopečkovou.

SOFT značí tzv. lehkou zmrzlinu, tedy zmrzlinu točenou.

Zmrzlina Hard, tedy kopečková, se oproti točené vyrábí pomocí speciálních výrobníků zmrzliny, které zmrzlinovou směs ihned po jejím vložení zmrazí najednou. Nedochází tak ke kontinuální výrobě.

Články

23/05/2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21/10/2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

26/07/2016

První zmrzlina, podobná té naší, uviděla světlo světa teprve v 10. století. Arabové tehdy hodovali na ovoce...