Hotline: +420 511 189 990
czsk

Dotazy: kopečková zmrzlina (HARD)

Naše produkty

Články

07. 01. 2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10. 12. 2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

Tím nejdůležitějším prvkem, ovlivňujícím výslednou kvalitu kopečkové zmrzliny jsou použit suroviny. Nejvyšší kvality dosáhnete, pokud kromě poctivých ingrediencí použijete výrobníky točené zmrzliny, které respektují veškeré hygienické požadavky.

HARD značí tzv. těžkou zmrzlinu, tedy zmrzlinu kopečkovou.

SOFT značí tzv. lehkou zmrzlinu, tedy zmrzlinu točenou.

Zmrzlina Hard, tedy kopečková, se oproti točené vyrábí pomocí speciálních výrobníků zmrzliny, které zmrzlinovou směs ihned po jejím vložení zmrazí najednou. Nedochází tak ke kontinuální výrobě.

Články

7/01/2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10/12/2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...