Hotline: +420 511 189 990
czsk

Pastery

Naše produkty

Články

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 40 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

23. 05. 2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21. 10. 2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

Pastery ve třech kategoriích, na míru malému i velkému podnikání

I nejmenší paster je stále výrobkem nekompromisní kvality Frigomat

Mix8

Nejmenší model

Kapacita 3 - 8 kg

Produkce 20 kg/h

Peb

Ekonomická varianta

Kapacita 13 - 130 kg

Produkce 30 - 130 kg

Peb LCD

Kapacita 13 - 130 kg

Produkce 30 - 130 kg/h

Peb LCD EMU

Kapacita 20 - 130 kg

Produkce 60 - 130 kg/h

Peb EMU

Kapacita 20 - 130 kg

Produkce 60 - 130 kg/h

Zrací vany

Zrací a dozrávací vany
  • Pro zrání směsi
  • Udržuje +4°C
  • Jednuchá obsluha

Pastery slouží v potravinářské výrobě k tepelné hygienizaci přírodních produktů, které by ze své povahy mohly podléhat zkáze a představovat tak při konzumaci zdravotní komplikace. V našem případě pastery slouží ke spolupráci s výrobníky zmrzliny, k pasterizaci směsi před výrobou samotné zmrzliny. Podle individuálních požadavků můžeme dodat rychlé a výkonné stroje s množstvím funkcí a možností výroby další řady potravin, nebo na druhé straně až jednoduché a úsporné pastery ve stolním provedení, stále však na profesionální úrovni.

Paster - malé přístroje pro snadnou pasterizaci

Právě jednoduchostí a úsporným provozem vynikají pastery z řady MIX8, primárně určené k napojení na výrobníky zmrzliny Frigomat Série T. Dva automatické procesy pasterizace, tepelotní rozsah 30 – 90 °C, výpusť přizpůsobena pro napojení na výrobník zmrzliny.

Výkonnější pastery

Série PEB ve svých zástupcích spojuje klasické funkce pasteru s řízením mikročipy, přednastavené i vlastní programy, homogenizaci, míchání a zrání. Důležitou funkcí je možnost chlazení přímo v přístroji, za stálého míchání, až do teploty 4 °C

Paster pro tvorbu dalších produktů

Cukrářské krémy, náplně, pudinky, temperovaná čokoláda, marmelády – nebyla by škoda mít ve výrobně profesionální paster a jeho schopnosti nemít možnost využít na výrobu dalších cukrářských produktů? Pokud uvažujete stejně, je vaším favoritem některý z řady pasterů Chef, které nejenže dovolí vše uvedené, ale nadto poskytují i základní analytiku výrobního procesu pro případy, kdy může dojít k narušení výroby vnějšími vlivy.

Články

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 40 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

23/05/2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21/10/2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...