Hotline: +420 511 189 990
czsk

ČOKOLÁDOVÁ KOPEČKOVÁ ZMRZLINA

Naše produkty

Články

07. 01. 2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10. 12. 2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

Co by byl Sherlock bez Mortiartyho, Batman bez Jokera, Harry bez Voldemorta a vanilková bez čokoládové! Je jen těžko představitelné, že by tato hříšně lákavá příchuť mohla ve vašich vitrínách chybět. 

Připravte si ji z těch nejpoctivějších surovin podle našeho receptu a staňte se cukrárnou se suverénně nejlepší čokoládovou zmrzlinou v okolí.

Ingredience

  • 2 litry studeného mléka
  • 460g cukru
  • 2 celá vejce
  • 100g hořkého kakaového prášku

Postup

V jednom litru mléka dobře rozmíchejte všechny zbylé ingredience a za občasného míchání zvolna přiveďte k varu. Poté přidejte zbylý litr mléka, znovu zamíchejte a přelijte do stroje na kopečkovou zmrzlinu. Přístroj už spolehlivě udělá veškerou práci za vás.

Tip

Pro ještě temnější barvu nahraďte bílý cukr třtinovým a sáhněte po skutečně kvalitním kakaovém prášku. Pokud chcete mít zmrzlinu ještě čokoládovější, přidejte do ní v průběhu dávkování hobliny 70 a více procentní čokolády. Získáte nejen skvělou chuť, ale také zajímavý vzhled.

Články

7/01/2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10/12/2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...