Hotline: +420 511 189 990
czsk

ČOKOLÁDOVÁ KOPEČKOVÁ ZMRZLINA

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Co by byl Sherlock bez Mortiartyho, Batman bez Jokera, Harry bez Voldemorta a vanilková bez čokoládové! Je jen těžko představitelné, že by tato hříšně lákavá příchuť mohla ve vašich vitrínách chybět. 

Připravte si ji z těch nejpoctivějších surovin podle našeho receptu a staňte se cukrárnou se suverénně nejlepší čokoládovou zmrzlinou v okolí.

Ingredience

  • 2 litry studeného mléka
  • 460g cukru
  • 2 celá vejce
  • 100g hořkého kakaového prášku

Postup

V jednom litru mléka dobře rozmíchejte všechny zbylé ingredience a za občasného míchání zvolna přiveďte k varu. Poté přidejte zbylý litr mléka, znovu zamíchejte a přelijte do stroje na kopečkovou zmrzlinu. Přístroj už spolehlivě udělá veškerou práci za vás.

Tip

Pro ještě temnější barvu nahraďte bílý cukr třtinovým a sáhněte po skutečně kvalitním kakaovém prášku. Pokud chcete mít zmrzlinu ještě čokoládovější, přidejte do ní v průběhu dávkování hobliny 70 a více procentní čokolády. Získáte nejen skvělou chuť, ale také zajímavý vzhled.

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

ProvozovnaProvozovna bude 25.9.2020 uzavřená - inventura

V pátek 25.9. bude naše provozovna v Brně zavřená z důvodu inventury. Těšit se na Vás budeme opět v pondělí. Děkujeme za pochopení