Základna s rychlou montáží na temperovací stroje a výměnnými tryskami pro plnění forem. Nezávislé vytápění dávkovací hlavy, tepelná regulace pomocí dvou malých prvků. Vnitřní kontrola dávkování. Hlava se nasazuje přímo na výtokový kohout.
Tato hlava funguje na principu rovnoměrného rozdělení toku čokolády na jednotlivé výdejní trysky, díky kterým lze rychle plnit větší množství forem na čokoládu (bonbonierové tvary, pralinky). A to jak pro duté tvary, pro pozdější naplnění, tak plné tvary. Pomocí pedálu přerušíte krátce tok z trysek a vložíte formu. Následně pak uvolníte pedál a proud čokolády padne přesně do konkrétní formy. Díky vibracím stroje se čokoláda ihned zbaví případných nežádoucích bublin a ustálí se rychle ve vodorovné poloze. Případně můžete špachtlí dorovnat povrch. Pokud nalijete jen menší množství čokolády při vyšších vibracích, čokoláda vytvoří dutý tvar pro následné ruční nebo automatické plnění.