Naše produkty
- Vitríny s výrobníkem
- Točená zmrzlina
- Kopečková zmrzlina
- Kombinované stroje
- Pastery
- Výrobníky nanuků
- Smoothie
- Výrobní linky na zmrzlinu
- Šokery a konzervátory
- Cukrářské stroje
- Chladící a mrazící vitríny
- Pece a konvektomaty
- Výrobníky ledové tříště
- Stroje na čokoládu
- Výrobníky horké čokolády
- Příslušenství
- Prodejní stánky a přívěsy
- Bazar cukrářské stroje
Články
Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...
Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...
Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...
Jednoduchý a kompaktní profesionální temperovací stroj na čokoládu.
Jednoduchý a kompaktní, profesionální temperovací stroj na čokoládu SELMI ONE. Rychlé tání a temperování čokolády. Velmi kompaktní rozměry. Vibrační deska vytápěná nízkým napětím. Stroj se snadno čistí. Neustálá cirkulace umožňuje dokonalé rozptýlení a smíchání všech částí čokolády a dosažení nejlepšího možného produktu. Je také vybaven objemovým dávkovačem a pedálem pro řízení toku čokolády. Uzavíratelný cirkulační systém, chladící systém s protiproudem pro jednoduchou výměnu čokolády.
Temperovací stroje SELMI mají unikátní patentovaný systém kontinuální temperace čokolády, který udržuje čokoládu neustále připravenou k použití bez nutnosti retemperace.
Technická data:
- Objem nádrže: 10-12 kg
- Hodinová produkce: 55 kg
- Příkon: 0,9 kW / 380 V - 230 V na objednávku
- Chladicí systém: 900 frigorie / h
- Rozměry vxšxh: 1460x360x730 mm
- Váha: 120 kg
Charakteristika:
- Kompaktní velikost.
- Ideální pro pekaře, cukrárny a restaurace.
- Vibrační stůl, dávkování, pedál.
- Temperace 7 kg čokolády za 7 minut.
- Nová koncepce stroje vedla ke snížení spotřeby energie.
Napětí | 230/400 V |
---|---|
Objem zásobníku | 10-12 kg |
Produkce / hodinu v kg | 55 kg |
Váha | 135 kg |
Výška | 147 cm |
Šířka | 38 cm |
Hloubka | 730 cm |
Články
Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...
Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...
Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...