Naše produkty
- Vitríny s výrobníkem
- Točená zmrzlina
- Kopečková zmrzlina
- Kombinované stroje
- Pastery
- Výrobníky nanuků
- Výrobní linky na zmrzlinu
- Šokery a konzervátory
- Cukrářské stroje
- Chladící a mrazící vitríny
- Pece a konvektomaty
- Výrobníky ledové tříště
- Stroje na čokoládu
- Výrobníky horké čokolády
- Příslušenství
- Prodejní stánky a přívěsy
- Bazar cukrářské stroje
Články
Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...
Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...
Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...
Profesionální temperovací stroj na čokoládu.
Profesionální temperovací stroj na čokoládu SELMI PLUS EX je vybavený novou verzí řídícího digitálního panelu. Univerzální stroj s nízkými provozními náklady. Vibrační deska vytápěná nízkým napětím. Velmi rychlé a jednoduché čištění stroje díky vnitřní vyjímatelné šroubovici do 5 minut. Neustálá cirkulace umožňuje dokonalé rozptýlení a smíchání všech částí čokolády a dosažení nejlepšího možného produktu. Je také vybaven objemovým dávkovačem a pedálem pro řízení toku čokolády. Uzavíratelný cirkulační systém, chladicí systém s protiproudem pro jednoduchou výměnu čokolády.
Temperovací stroje SELMI mají unikátní patentovaný systém kontinuální temperace čokolády, který udržuje čokoládu neustále připravenou k použití bez nutnosti retemperace.
Tento model je možno vybavit veškerým dostupným příslušenstvím:
- Potahovací pás Selmi RS200 nebo Selmi R200 Legend
- Dávkovací trysky Selmi Injection
- Pás a míchač pro výrobu čokoládových lanýžů
- Chladicí tunely
Technická data:
- Objem nádrže: 24 kg
- Hodinová produkce: 90 kg
- Příkon: 1,6 kW / 380V - 230V na objednávku
- Chladicí systém: 1100 frigorie / h
- Rozměry vxšxh: 1470x490x1000 mm
Charakteristika:
- Kompaktní velikost s možností rozšíření o veškeré příslušenství
- Ideální pro pekaře, cukrárny, čokoládovny.
- Vibrační stůl, dávkování, pedál.
- Temperace 24 kg čokolády za 15 minut.
- Nová koncepce stroje vedla ke snížení spotřeby energie.
| Objem zásobníku | 24 kg |
|---|---|
| Napětí | 230/400 V |
| Produkce / hodinu v kg | 90 kg |
| Váha | 168 kg |
| Výška | 147 cm |
| Šířka | 49 cm |
| Hloubka | 100 cm |
Video
Články
Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...
Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...
Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...
