Hotline: +420 511 189 990
czsk

ZVEME VÁS NA ZMRZLINOVÉ SEMINÁŘE

Naše produkty

Články

07. 01. 2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10. 12. 2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

Zveme vás na praktické semináře zaměřené na výrobu točené a kopečkové zmrzliny, které  pořádáme společně s naším partnerem, společností MEC3, ve třech českých městech – v Olomouci, v Liberci a v Praze, od 24. 3. do 3. 4. 2014.

Máte-li zájem dozvědět se něco nového o výrobě zmrzliny, rádi vás na těchto seminářích uvidíme. Těšit se můžete na ukázku produktových i technologických novinek pro rok 2014 - ukážeme, jak probíhá výroba točené i kopečkové zmrzliny, předvedeme práci se zmrzlinovými stroji Frigomat, představíme novinky z oblasti surovin a milovníkům sladkého prozradíme, jak se vyrábí makrónky.

Abychom vám mohli nabídnout co nejvíce relevantních informací a předvést praktické ukázky výroby a zdobení zmrzliny, každý seminář jsme zaměřili na jeden konkrétní způsob výroby zmrzliny – první na kopečkovou, druhý na točenou zmrzlinu.

 

Odborný seminář – kopečková zmrzlina

Prezence probíhá od 9:30 hod, program semináře začíná v 10:00 hod., předpokládaný konec plánujeme na cca 15:00 hod. Vstup na semináře je volný.

Další informace najdete v pozvánce k semináři, kterou si můžete stáhnout z našeho webu.

 

Odborný seminář – točená zmrzlina

Prezence probíhá od 9:30 hod, program semináře začíná v 10:00 hod., předpokládaný konec plánujeme na cca 15:00 hod. Vstup na semináře je volný.

Další informace najdete v pozvánce k semináři, kterou si můžete stáhnout z našeho webu.

 

Máte-li zájem se některého semináře zúčastnit a potkat se s námi, napište nám na e-mail na adresu cerny@cesk.cz a my vám rádi sdělíme podrobnosti.

Články

7/01/2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10/12/2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...