Hotline: +420 511 189 990
czsk

ZVEME VÁS NA ZMRZLINOVÉ SEMINÁŘE

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Zveme vás na praktické semináře zaměřené na výrobu točené a kopečkové zmrzliny, které  pořádáme společně s naším partnerem, společností MEC3, ve třech českých městech – v Olomouci, v Liberci a v Praze, od 24. 3. do 3. 4. 2014.

Máte-li zájem dozvědět se něco nového o výrobě zmrzliny, rádi vás na těchto seminářích uvidíme. Těšit se můžete na ukázku produktových i technologických novinek pro rok 2014 - ukážeme, jak probíhá výroba točené i kopečkové zmrzliny, předvedeme práci se zmrzlinovými stroji Frigomat, představíme novinky z oblasti surovin a milovníkům sladkého prozradíme, jak se vyrábí makrónky.

Abychom vám mohli nabídnout co nejvíce relevantních informací a předvést praktické ukázky výroby a zdobení zmrzliny, každý seminář jsme zaměřili na jeden konkrétní způsob výroby zmrzliny – první na kopečkovou, druhý na točenou zmrzlinu.

 

Odborný seminář – kopečková zmrzlina

Prezence probíhá od 9:30 hod, program semináře začíná v 10:00 hod., předpokládaný konec plánujeme na cca 15:00 hod. Vstup na semináře je volný.

Další informace najdete v pozvánce k semináři, kterou si můžete stáhnout z našeho webu.

 

Odborný seminář – točená zmrzlina

Prezence probíhá od 9:30 hod, program semináře začíná v 10:00 hod., předpokládaný konec plánujeme na cca 15:00 hod. Vstup na semináře je volný.

Další informace najdete v pozvánce k semináři, kterou si můžete stáhnout z našeho webu.

 

Máte-li zájem se některého semináře zúčastnit a potkat se s námi, napište nám na e-mail na adresu cerny@cesk.cz a my vám rádi sdělíme podrobnosti.

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

ProvozovnaProvozovna bude 25.9.2020 uzavřená - inventura

V pátek 25.9. bude naše provozovna v Brně zavřená z důvodu inventury. Těšit se na Vás budeme opět v úterý 29.9. po státním svátku. Děkujeme za pochopení