Hotline: +420 511 189 990
czsk

ZVEME VÁS NA ZMRZLINOVÉ SEMINÁŘE

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Zveme vás na praktické semináře zaměřené na výrobu točené a kopečkové zmrzliny, které  pořádáme společně s naším partnerem, společností MEC3, ve třech českých městech – v Olomouci, v Liberci a v Praze, od 24. 3. do 3. 4. 2014.

Máte-li zájem dozvědět se něco nového o výrobě zmrzliny, rádi vás na těchto seminářích uvidíme. Těšit se můžete na ukázku produktových i technologických novinek pro rok 2014 - ukážeme, jak probíhá výroba točené i kopečkové zmrzliny, předvedeme práci se zmrzlinovými stroji Frigomat, představíme novinky z oblasti surovin a milovníkům sladkého prozradíme, jak se vyrábí makrónky.

Abychom vám mohli nabídnout co nejvíce relevantních informací a předvést praktické ukázky výroby a zdobení zmrzliny, každý seminář jsme zaměřili na jeden konkrétní způsob výroby zmrzliny – první na kopečkovou, druhý na točenou zmrzlinu.

 

Odborný seminář – kopečková zmrzlina

Prezence probíhá od 9:30 hod, program semináře začíná v 10:00 hod., předpokládaný konec plánujeme na cca 15:00 hod. Vstup na semináře je volný.

Další informace najdete v pozvánce k semináři, kterou si můžete stáhnout z našeho webu.

 

Odborný seminář – točená zmrzlina

Prezence probíhá od 9:30 hod, program semináře začíná v 10:00 hod., předpokládaný konec plánujeme na cca 15:00 hod. Vstup na semináře je volný.

Další informace najdete v pozvánce k semináři, kterou si můžete stáhnout z našeho webu.

 

Máte-li zájem se některého semináře zúčastnit a potkat se s námi, napište nám na e-mail na adresu cerny@cesk.cz a my vám rádi sdělíme podrobnosti.

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

POZVÁNKAPOZVÁNKA NA MEZINÁRODNÍ VELETRH SIGEP 2023

Přijďte nás navštívit do italského Rimini na mezinárodní veletrh Sigep. Máme pro vás volné vstupenky!