Hotline: +420 511 189 990
czsk

Cukrářské novinky

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

01. 03. 2022

Srdečně Vás zveme na prezentaci a ochutnávku zmrzlinových, cukrářských a pekařských novinek, které pořádáme ve spolupráci se společností Almeco. Můžeme se potkat 15. 3. - 17. 3. ve Slušovicích nebo 22. 3. - 24. 3. v Brně.

22. 02. 2022

Srdečně Vás zveme na prezentace a předváděcí akce, na kterých si můžete prohlédnout i vyzkoušet cukrářské a zmrzlinové technologie na nadcházející sezónu.

15. 02. 2022

Zveme vás na prezentaci, kterou pořádáme ve dnech 22. - 25. 2. 2022 ve spolupráci se společností Almeco. Budete mít možnost si prohlédnout nejoblíbenější technologie pro výrobu zmrzliny, ale také ochutnat novinky na nadcházející sezónu.

15. 11. 2021

Ze všech stran se aktuálně objevují zprávy o tom, že ceny materiálu rostou nebo že materiál není k dispozici vůbec. To zásadně ovlivňuje výrobu a dodání produktů – zmrzlinové a cukrářské stroje bohužel nejsou výjimkou.

08. 11. 2021

Vážení zákazníci, srdečně Vás zveme společně s firmou Almeco na prezentaci surovin renomovaných značek. Výroba z nich se uskuteční pod vedením zkušených lektorů na našem strojním vybavení.

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

PřijďtePřijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2023

Srdečně Vás zveme na prezentace a předváděcí akce, na kterých si můžete prohlédnout i vyzkoušet cukrářské a zmrzlinové technologie na nadcházející sezónu.