Hotline: +420 511 189 990
czsk

Cukrářské novinky

Naše produkty

Články

07. 01. 2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10. 12. 2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

17. 05. 2019

Profesionální dvoudenní kurz výroby a zpracování zmrzliny pro začátečníky povede zmrzlinář a cukrář Jakub Derner.

02. 04. 2019

Tradiční cukrářské řemeslo, ale i technologické inovace jsou spojeny v kurzu výroby a zpracování zmrzliny pro začátečníky. Kurz povede italský cukrář a zmrzlinář Matteo Manzotti.

08. 03. 2019

Srdečně Vás zveme na následující akce, kterých se budeme účastnit v březnu 2019. 

12. 02. 2019

Podívejte se, na kterých akcích nás během února můžete navštívit.

09. 01. 2019

Vážení zákazníci, srdečně Vás zveme na 40. ročník mezinárodního veletrhu Sigep v italském Rimini od 19. do 23. ledna 2019. Opět nás můžete navštívit na stánku našeho dodavatele Frigomat v hale C1, stánek 164 - 200.Budete mít možnost zde vidět nejnovější trendy a inovace v oblasti zmrzliny, čokol...

Články

7/01/2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10/12/2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...