Hotline: +420 511 189 990
czsk

Cukrářský a pekařský seminář s Helenou Fléglovou, Antoniem Carlinim a Tomášem Leciánem

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář, kde se můžete těšit na ukázky a tipy z praxe od Heleny Fléglové, Antonia Carliniho a Tomáše Leciána.

Termín: 14. a 15. listopadu 2023
Čas: 8:30-17:00 hodin
Místo: CESK, Jarní 44i, 614 00 Brno
Vstup: zdarma

KAPACITA NAPLNĚNA!

Těšit se můžete nejen na ukázky a ochutnávky, ale také na tipy z praxe. 

Program:

9:00-11:00 
Antonio Carlini - pekařina

  • chleba → ciabatta: vysoko hydratovaná těsta, výhody mouky mleté na kameni
  • focaccia: různé druhy
  • sladká pekařina: loupáčky, plněné koblihy, loupakoule Carlini

11:00-12:00
Tomáš Lecián z UNOXu

  • krátké představení firmy UNOX
  • představení a vaření v revoluční technologii SPEED-X, které je první svého druhu - konvektomat se zrychleným pečením a automatickým mytím → dokonalá kombinace kvality a rychlosti

13:00-17:00
Helena Fléglová - cukrařina

  • tartaletka (kakaové těsto, hruška, karamel)
  • listové těsto - mille-feuille (vanilka, karamel, pekanový ořech)
  • odpalované těsto - choux (pomeranč, pistácie, pomerančový květ)
  • makronky (malina, růže)
  • travel cake (čokoláda, nugát, lískové ořechy)

Program semináře je oba dny stejný.

Seminář je vhodný pro začínající i stávající cukrárny a pekárny.

Kapacita jednoho dne je 16 účastníků.

Na kurz je nutné se přihlásit. V případě zájmu se prosím ozvěte na e-mail pazourkova@cesk.cz nebo na tel. číslo +420733736935.

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

DnyDny otevřených dveří na Slovensku!

Máte cukrárnu, zmrzlinárnu nebo čokoládovnu? Přijďte za námi do Banské Bystrice na Slovensku!