Hotline: +420 511 189 990
czsk

Cukrářský a pekařský seminář s Helenou Fléglovou, Antoniem Carlinim a Tomášem Leciánem

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Rádi bychom Vás pozvali na cukrářský a pekařský seminář, kde se můžete těšit na ukázky a tipy z praxe od Heleny Fléglové, Antonia Carliniho a Tomáše Leciána.

Termín: 14. a 15. listopadu 2023
Čas: 8:30-17:00 hodin
Místo: CESK, Jarní 44i, 614 00 Brno
Vstup: zdarma

KAPACITA NAPLNĚNA!

Těšit se můžete nejen na ukázky a ochutnávky, ale také na tipy z praxe. 

Program:

9:00-11:00 
Antonio Carlini - pekařina

  • chleba → ciabatta: vysoko hydratovaná těsta, výhody mouky mleté na kameni
  • focaccia: různé druhy
  • sladká pekařina: loupáčky, plněné koblihy, loupakoule Carlini

11:00-12:00
Tomáš Lecián z UNOXu

  • krátké představení firmy UNOX
  • představení a vaření v revoluční technologii SPEED-X, které je první svého druhu - konvektomat se zrychleným pečením a automatickým mytím → dokonalá kombinace kvality a rychlosti

13:00-17:00
Helena Fléglová - cukrařina

  • tartaletka (kakaové těsto, hruška, karamel)
  • listové těsto - mille-feuille (vanilka, karamel, pekanový ořech)
  • odpalované těsto - choux (pomeranč, pistácie, pomerančový květ)
  • makronky (malina, růže)
  • travel cake (čokoláda, nugát, lískové ořechy)

Program semináře je oba dny stejný.

Seminář je vhodný pro začínající i stávající cukrárny a pekárny.

Kapacita jednoho dne je 16 účastníků.

Na kurz je nutné se přihlásit. V případě zájmu se prosím ozvěte na e-mail pazourkova@cesk.cz nebo na tel. číslo +420733736935.

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...