Hotline: +420 511 189 990
czsk

Zmrzlinový pohár - milovaný klasik každé cukrárny

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Chladné zimní počasí sice láká na šálek horké čokolády, ale stále se najde velká spousta zákazníků, kteří i se sněhem za okny volí stálici cukráren - zmrzlinový pohár. Pokud navíc vymyslíte originální zimní příchuti, budete možná překvapeni, kolik zákazníků dá přednost zmrzlině před horkým čajem.

Chladné zimní počasí sice láká na šálek horké čokolády, ale stále se najde velká spousta zákazníků, kteří i se sněhem za okny volí stálici cukráren - zmrzlinový pohár. Pokud navíc vymyslíte originální zimní příchuti, budete možná překvapeni, kolik zákazníků dá přednost zmrzlině před horkým čajem.

Kopečky zimních chutí

Zmrzlinové poháry se tradičně skládají z ovoce, šlehačky a kopečkové zmrzliny. Moderní stroje na kopečkovou zmrzlinu nabízejí kromě automatického procesu přípravy zmrzliny také přípravu ovocných sorbet, díky kterým připravíte dietnější poháry a rozšíříte svoji nabídku pro více zákazníků.

V zimně vsaďte na exotické ovoce, které seženete čerstvé, raději než na kompotované. Dokonalé poháry vytvoříte z čokoládové zmrzliny a červených pomerančů nebo s netradiční smetanovou skořicovo-jablečnou zmrzlinou, tolik připomínající oblíbený štrůdl.

Pod smetanovými závějemi

Zmrzlinový pohár se neobejde bez sněhobílé šlehačky. Pokud chcete, aby se k vám na něj zákazníci vraceli, vyhoďte šlehačky ve spreji a vsaďte na výrobu pravé šlehačky s nezaměnitelnou chutí.

Výrobník šlehačky KREAM 3 se vám vyplatí pořídit již od výroby 0,5l šlehačky denně. Poskytuje nášleh až 200 % a je vybaven zásobníkem pro 3l smetany. Dokonalou strukturu šlehačky zajišťuje chladící okruh zahrnující také chlazení výdejního kohoutu, které zajišťuje dodržení perfektních hygienických podmínek. Navíc je snadno a důkladně rozebíratelný, takže lze vyčistit i bez použití drahých chemických přípravků.

Zdobení dle fantazie

Pomyslnou „třešničkou na dortu“ je samotné zdobení na zmrzlinovém poháru. Stejně jako u zmrzliny volte i v případě zdobení jednoduché základní suroviny a namísto polev plných “éček” vsaďte na to, co umí pravá horká čokoláda. Dokonalé rozpuštění bez připálení a udržení konstantní teploty vám zajistí temperovače čokolády.

Přijde vám čokoláda příliš nudná? Sáhněte po posypech jako jsou mleté ořechy, lentilky, kandované ovoce nebo sušené plody v jogurtu. Fantazii se meze nekladou! K přesnému a pohodlnému dávkování bez hrozícího nepořádku slouží dávkovače sypkých směsí na zmrzlinu. Na výběr máte dávkovače se dvěma, třemi nebo čtyřmi litrovými nádobami s výdejním kohoutem. Tyto dávkovače jsou praktické a díky designu vypadají také velmi dobře na zdi za cukrářským pultem - dotvářejí „útulný“ design vašeho podniku.

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

DnyDny otevřených dveří na Slovensku!

Máte cukrárnu, zmrzlinárnu nebo čokoládovnu? Přijďte za námi do Banské Bystrice na Slovensku!