Hotline: +420 511 189 990
czsk

Workshop a seminář o zmrzlině pro začátečníky i pokročilé 2013 Praha

Naše produkty

Články

23. 05. 2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21. 10. 2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

26. 07. 2016

První zmrzlina, podobná té naší, uviděla světlo světa teprve v 10. století. Arabové tehdy hodovali na ovoce...

Točená zmrzlina či kopečková zmrzlina není žádná věda. Rádi Vás o tom přesvědčíme na dalším cyklu seminářů "ZMRZLINA A JEJÍ VÝROBA", které jsme pro Vás připravili. Termín akce 8.3. 2013 PRAHA. Jsou určeny začátečníkům i zkušeným řemeslníkům z tohoto odvětví. Rádi se s Vámi podělíme o základní i odbornější informace týkající

Jako obvykle Vám rádi ukážeme techniky výroby, základní rozdíly a probereme i vady výrobků a postupů. Neopomeneme ani na odlišnosti týkající se techniky a surovin. Poradíme Vám při jejím výběru a použití. Budete mít možnost si popovídat s cukráři a zmrzlináři z praxe a porovnat svoje záměry či zkušenosti.

 

Datum konání: 8. 3. 2013 - Praha



Začátečníci od 9:00 - 12:00 (výroba kopečkové a točené zmrzliny a zákusků v praxi)
Ostatní      od 12:00 - 15:00 (možnost zůčastnit se workshopu výroby desertů, nanuků)


Místo konání
: Hotel FLORET, Květnové nám. 391, Praha - Průhonice, www.floret.cz

 
Program akce:
Tentokráte jsme vše ladili do veletržního stylu SALIMA, ovšem uvidíte vše potřebné

  • Seznámení se základním názvoslovím a jednoduché uvedení do problematiky
  • Stroje, jejich možnosti a využití + ochutnávka zmrzlin
  • Výroba kopečkové zmrzliny a výroba točené zmrzliny
  • Představení surovin a jejich charakteristiky a použití
  • NOVINKY A TRENDY 2013
  • Prostor na dotazy a rady
  • Workshop


Svou účast potvrďte nejpozději do 6.3. 2013 na telefonu 511 189 990 nebo e-mailu: info@frigomat.cz

Články

23/05/2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21/10/2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

26/07/2016

První zmrzlina, podobná té naší, uviděla světlo světa teprve v 10. století. Arabové tehdy hodovali na ovoce...