Hotline: +420 511 189 990
czsk

Workshop a seminář o zmrzlině pro začátečníky i pokročilé 2013 Brno

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Točená zmrzlina či kopečková zmrzlina není žádná věda. Rádi Vás o tom přesvědčíme na dalším cyklu seminářů "ZMRZLINA A JEJÍ VÝROBA", které jsme pro Vás připravili. Termín akce 14-15.3. 2013 BRNO. Jsou určeny začátečníkům i zkušeným řemeslníkům z tohoto odvětví. Rádi se s Vámi podělíme o základní i odbornější informace týkající

Jako obvykle Vám rádi ukážeme techniky výroby, základní rozdíly a probereme i vady výrobků a postupů. Neopomeneme ani na odlišnosti týkající se techniky a surovin. Poradíme Vám při jejím výběru a použití. Budete mít možnost si popovídat s cukráři a zmrzlináři z praxe a porovnat svoje záměry či zkušenosti.

 

Datum konání: 14. 3. 2013 - BRNO
Datum konání: 15. 3. 2013 - BRNO



Každý den:
Začátečníci od 9:00 - 12:00
(výroba kopečkové a točené zmrzliny a zákusků v praxi)
Ostatní      od 12:00 - 15:00 (možnost zůčastnit se workshopu výroby desertů, nanuků)


Místo konání
: Areál CESK a.s., Jarní 44i, Brno 614 00 , www.cesk.cz

 
Program akce:
Tentokráte jsme vše ladili do veletržního stylu SALIMA, ovšem uvidíte vše potřebné

  • Seznámení se základním názvoslovím a jednoduché uvedení do problematiky
  • Stroje, jejich možnosti a využití + ochutnávka zmrzlin
  • Výroba kopečkové zmrzliny a výroba točené zmrzliny
  • Představení surovin a jejich charakteristiky a použití
  • NOVINKY A TRENDY 2013
  • Prostor na dotazy a rady
  • Workshop


Svou účast potvrďte nejpozději do 12.3. 2013 na telefonu 511 189 990 nebo e-mailu: info@frigomat.cz

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

DnyDny otevřených dveří na Slovensku!

Máte cukrárnu, zmrzlinárnu nebo čokoládovnu? Přijďte za námi do Banské Bystrice na Slovensku!