Hotline: +420 511 189 990
czsk

Workshop a seminář o zmrzlině pro začátečníky i pokročilé 2013 Brno

Naše produkty

Články

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

23. 05. 2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21. 10. 2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

Točená zmrzlina či kopečková zmrzlina není žádná věda. Rádi Vás o tom přesvědčíme na dalším cyklu seminářů "ZMRZLINA A JEJÍ VÝROBA", které jsme pro Vás připravili. Termín akce 14-15.3. 2013 BRNO. Jsou určeny začátečníkům i zkušeným řemeslníkům z tohoto odvětví. Rádi se s Vámi podělíme o základní i odbornější informace týkající

Jako obvykle Vám rádi ukážeme techniky výroby, základní rozdíly a probereme i vady výrobků a postupů. Neopomeneme ani na odlišnosti týkající se techniky a surovin. Poradíme Vám při jejím výběru a použití. Budete mít možnost si popovídat s cukráři a zmrzlináři z praxe a porovnat svoje záměry či zkušenosti.

 

Datum konání: 14. 3. 2013 - BRNO
Datum konání: 15. 3. 2013 - BRNO



Každý den:
Začátečníci od 9:00 - 12:00
(výroba kopečkové a točené zmrzliny a zákusků v praxi)
Ostatní      od 12:00 - 15:00 (možnost zůčastnit se workshopu výroby desertů, nanuků)


Místo konání
: Areál CESK a.s., Jarní 44i, Brno 614 00 , www.cesk.cz

 
Program akce:
Tentokráte jsme vše ladili do veletržního stylu SALIMA, ovšem uvidíte vše potřebné

  • Seznámení se základním názvoslovím a jednoduché uvedení do problematiky
  • Stroje, jejich možnosti a využití + ochutnávka zmrzlin
  • Výroba kopečkové zmrzliny a výroba točené zmrzliny
  • Představení surovin a jejich charakteristiky a použití
  • NOVINKY A TRENDY 2013
  • Prostor na dotazy a rady
  • Workshop


Svou účast potvrďte nejpozději do 12.3. 2013 na telefonu 511 189 990 nebo e-mailu: info@frigomat.cz

Články

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

23/05/2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21/10/2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...