Osobní setkání a možnost vidět na vlastní oči celý proces výroby zmrzliny je k nezaplacení. Od 30. 1. do 2. 2. 2014 máte v rámci veletrhu Danubius Gastro 2014 a naší expozice jedinečnou možnost zjistit, jak se vyrábí zmrzlina a jaké novinky přichystal Frigomat na rok 2014 v oblasti zmrzlinových strojů. Součástí expozice je i ochutnávka čerstvé zmrzliny a jiných lahodných desertů.
První "ochutnávka" je však vizuální - na naší facebookovou stránku jsme pro vás umístili několik fotografií naší expozice z Danubius Gastro, které vás, doufáme, přesvědčí k tomu, abyste nás o víkendu navštívili. Do Bratislavy je to například z Brna kousek a k vidění a ochutnání toho opravdu není málo.
21. ročník mezinárodního veletrhu gastronomie
Kde: Bratislava, Slovensko
Kdy: 30. 1. do 2. 2. 2014
Expozice: pavilonu D, stánek číslo 100
Vystavovatelé: MEC3 / CESK, a. s. / FRIGOMAT
Více informací o veletrhu: na webu výstaviště Incheba
Co je u nás k vidění?
Naše expozice je zaměřená především na oblast výroby zmrzliny. Vidět můžete můžete zmrzlinové stoje Frigomat v akci, ukázky přípravy točené a kopečkové zmrzliny nebo mraženého jogurtu. Kromě toho ochutnáte zmrzlinové novinky,surovin apod. z dílny MEC3 a mnoho dalšího.