Velmi malý šokový zchlazovač, který pracuje se teplotami z např.: +90°C a velmi rychle zchlazuje produkt na -18°C (cca 5kg /h) tento proces je velmi rychlí a tak zabraňuje vzniku bakterií a přitom vytváří pouze malé krystaly ledu. (např.: maso takto udrží šťavnatost).
Pro respektování hygienických - zdravotních norem Pro ztvrdnutí zmrzliny a její lepší vzhled a tvarovatelnost Pro zmražení čerstvého ovoce a pro lepší formu zmrzliny ve vitríně bez obavy, že se rozteče a splaskne Pro uchování cukrovinek, koláčů nebo zmrzlinových ozdob Pro rychlé zchlazení prázdných nádob Pro úsporu času a elektrické energie Zcela nerezové provedení dle norem AISI 304 18/10 Rošty z nerez ocele Jednoduchá údržba a čištění Elektronická kontrola: Šokové chlazení s vizuálním a zvukovým alarmem u konce cyklu Výběr cyklů dle času nebo programu 10 programů dle druhu produktu nebo váhy Automatický konzervační cyklus Speciální program GEL - pro zmrzlinu
Teplota až -40°C.
Venkovní rozměry 60 x 60 x 40 cm Vnitřní rozměry 34x36x27 Napájení 230 V Váha 48 kg