Hotline: +420 511 189 990
czsk

Seminář o výrobě zmrzliny 29.3.2011 PRAHA

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Větší seminář který jsme pro Vás tentokrát připravili je určen všem. Začátečníků i pokročilým, kteří se zajímají o tento obor. Jak začátečníci, tak zkušení odborníci z oboru zde najdou odpovědi na své otázky. Navštivte naši akci zaměřenou na výrobu zmrzliny a novinky pro rok 2011. Seminář o výrobě zmrzliny, proběhne dne 29.3. 2011 v Praze.

Kvalitní točená zmrzlina či kopečková zmrzlina není žádná věda. Rádi Vás o tom přesvědčíme na dalším semináři "ZMRZLINA A JEJÍ VÝROBA", který je určen začátečníkům i zkušeným řemeslníkům z tohoto odvětví. Rádi se s Vámi podělíme o základní i odbornější informace týkající se nejen výroby zmrzliny, ale také novinek a světových trendů pro rok 2011.

Rádi Vám ukážeme techniky výroby, základní rozdíly a probereme i vady výrobků. Neopomeneme ani na odlišnosti týkající se techniky a surovin. Budete mít možnost si popovídat s cukráři a zmrzlináři z praxe a porovnat svoje záměry či zkušenosti.

 

Datum konání: 29. 3. 2011

Začátečníci od 9:00 - 16:00 (základní informace, legislativa, druhy výroby, stroje, výroba atd.)
Ostatní    od 11:00 - 16:00 (novinky, trendy, poradna)

Místo konání: Hotel FLORET, Květnové nám. 391, Praha - Průhonice, www.floret.cz

 
Program akce:

  • Úvod
  • Seznámení se základním názvoslovím a jednoduché uvedení do problematiky
  • Rozdíly v přípravě a názorná ukázka výroby
  • Stroje, jejich možnosti a využití + ochutnávka zmrzlin
  • Výroba kopečkové zmrzliny a výroba točené zmrzliny
  • Představení surovin a jejich charakteristiky a použití
  • NOVINKY A TRENDY 2011
  • Prostor na dotazy a rady
  • Workshop


Svou účast potvrďte nejpozději do 23. 3. 2011 na telefonu 545 176 175 nebo e-mailu: info@frigomat.cz

Seminř o zmrzlině FRIGOMAT - PRAHA

 

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

DnyDny otevřených dveří na Slovensku!

Máte cukrárnu, zmrzlinárnu nebo čokoládovnu? Přijďte za námi do Banské Bystrice na Slovensku!