Proto, aby jste mohli nabídnout zákazníkům vždy to nejlepší, připravili jsme pro vás, ve spolupráci se společností Pregel, zajímavý seminář o výrobě a prodeji čerstvé točené a kopečkové zmrzliny. Tento seminář je zvláště vhodný pro úplné začátečníky, kteří zmrzlinu nikdy nevyráběli.
Proto, aby jste mohli nabídnout zákazníkům vždy to nejlepší, připravili jsme pro vás, ve spolupráci se společností Pregel, seminář o výrobě a prodeji čerstvé točené a kopečkové zmrzliny. Tento seminář je zvláště vhodný pro úplné začátečníky, kteří zmrzlinu nikdy nevyráběli.
Seminář je zcela zdarma, proto neváhejte a přihlaste se. Svou účast potvrďte nejpozději do 22.4. 2013 na telefonním čísle 511 189 990 nebo emailu info@frigomat.cz .
- Termín akce: čtvrtek 25. 4. 2013
- Místo konání: CESK a.s., Jarní 44i, Brno - Maloměřice (mapa zde)
- Čas: začátek v 9:00 hod., předpokládaný konec v 16:30 hod.
PROGRAM:
9:00 - 10:30h. PŘEDNÁŠKA O STROJÍCH NA TOČENOU A KOPEČKOVOU ZMRZLINU
11:00 - 14:00h. PŘEDNÁŠKA O VÝROBĚ ZMRZLINY PRO ÚPLNÉ ZAČÁTEČNÍKY
14:30 - 16:30h. PŘEDNÁŠKA O VÝROBĚ MODERNÍCH ZÁKUSKŮ
Při přihlášení na akci nám prosím napište na jakou část programu se hlásíte.
Připravit čerstvou zmrzlinu nebo chutné dezerty ke kávě není žádná věda. Pokud však víte jak na to. A přesně tyto informace a k tomu také praktické ukázky a inspirace z oblasti výroby a prodeje zmrzliny, sorbet a dezertů vám nabídneme na našem semináři.
Profesionální cukráři a výrobci zmrzliny vám předvedou, jak si můžete jednoduše vyrobit čerstvé a lahodné dezerty a zmrzlinu například u vás v kavárně, cukrárně, hotelu nebo restauraci. Dozvíte se také, jaké jsou rozdíly mezi surovinami nebo jaké techniky výroby použít.