Hotline: +420 511 189 990
czsk

Seminář o výrobě čerstvých zákusků v Brně

Naše produkty

Články

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

23. 05. 2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21. 10. 2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

Zveme Vás na seminář o výrobě zákusků a moučníků, který potěší nejen Vaše oko, ale i chuťové buňky!

Kde, kdy a za kolik?

Přijďte 12. listopadu 2015 do budovy CESK (Jarní 44i, Brno) a nechte se od 10:00 do 15:00 hodin inspirovat prakticky zaměřeným seminářem POŘÁDANÝM ZCELA ZDARMA!

Co na semináři uvidíte a ochutnáte?

  • Výrobky bez chemických barviv,
  • zajímavé chuťové variace klasických dortů,
  • moderní zákusky,
  • šlehačkové šarloty,
  • rychlé minidezerty do pohárků,
  • a mnohem víc!

Italský cukrář Fiorenzo Vám navíc předvede výrobu stylových italských zákusků s využitím podzimních novinek v našem sortimentu!

Tak neváhejte a přihlaste se ještě dnes!

telefonicky: 724 230 861
emailem: objednavky@prego.cz

nebo prostřednictvím online formuláře ZDE

  

Zdroj fotografií

Články

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

23/05/2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21/10/2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...