Hotline: +420 511 189 990
czsk

Seminář o výrobě čerstvých zákusků v Brně

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Zveme Vás na seminář o výrobě zákusků a moučníků, který potěší nejen Vaše oko, ale i chuťové buňky!

Kde, kdy a za kolik?

Přijďte 12. listopadu 2015 do budovy CESK (Jarní 44i, Brno) a nechte se od 10:00 do 15:00 hodin inspirovat prakticky zaměřeným seminářem POŘÁDANÝM ZCELA ZDARMA!

Co na semináři uvidíte a ochutnáte?

  • Výrobky bez chemických barviv,
  • zajímavé chuťové variace klasických dortů,
  • moderní zákusky,
  • šlehačkové šarloty,
  • rychlé minidezerty do pohárků,
  • a mnohem víc!

Italský cukrář Fiorenzo Vám navíc předvede výrobu stylových italských zákusků s využitím podzimních novinek v našem sortimentu!

Tak neváhejte a přihlaste se ještě dnes!

telefonicky: 724 230 861
emailem: objednavky@prego.cz

nebo prostřednictvím online formuláře ZDE

  

Zdroj fotografií

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

POZVÁNKAPOZVÁNKA NA MEZINÁRODNÍ VELETRH SIGEP 2023

Přijďte nás navštívit do italského Rimini na mezinárodní veletrh Sigep. Máme pro vás volné vstupenky!