Hotline: +420 511 189 990
czsk

Pozvánka na seminář Italské zákusky

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Chcete se naučit připravovat pravé italské moučníky, kořeněné čajové sušenky nebo hustou, smetanovou zmrzlinu? Frigomat pro vás připravil interaktivní seminář vedený zkušeným italským cukrářem Marcem Iserniou. Přihlaste se na říjnový workshop a staňte se odborníky na dezerty provoněné sluncem!

Zákusky s příchutí Itálie

Seminář bude zahájen 13.října v 10:00 hodin v prostorách hotelu Atlantis u Brněnské přehrady. Účast na workshopu není zpoplatněna. Přihlášky můžete posílat nejpozději do 5.října na emailovou adresu info@frigomat.cz. Vzhledem k omezené kapacitě a velkému zájmu účastníků vám doporučujeme zaslat přihlášku co nejdříve.

Workshop nejen pro cukráře

Kromě ukázky výroby italských moučníků čajového pečiva vás čeká prezentace strojů a vybavení pro cukrářskou výrobu, přednáška o vlastní výrobě a jejích výhodách a ochutnávka sladkých pochoutek. Seminář je proto vhodný nejen pro cukráře, ale také majitele restaurací, hotelů nebo kaváren.

Více informací o plánovaném semináři si můžete stáhnout zde! Naučte se zdarma připravovat lahodné tiramisu nebo vanilkovou zmrzlinu.

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

ProvozovnaProvozovna bude 25.9.2020 uzavřená - inventura

V pátek 25.9. bude naše provozovna v Brně zavřená z důvodu inventury. Těšit se na Vás budeme opět v pondělí. Děkujeme za pochopení