Spokojení návštěvníci, sladké italské zákusky, výborná káva a informačně bohaté přednášky. Seminář s názvem Italské zákusky, který uspořádala společnost CESK ve spolupráci s firmou PreGel, se skutečně vydařil. Prohlédněte si aktuální videoreportáž a sérii fotografií, ze kterých se vám budou sbíhat sliny!
Zajímavé přednášky i ochutnávka
Seminář Italské zákusky se konal 13.října v kongresovém sále brněnského hotelu Atlantis. Jeho součástí byly nejen zajímavé přednášky, ale také praktické ukázky profesionálních cukrářů, prezentace cukrářských strojů a výrobníků kopečkové i točené zmrzliny Frigomat a ochutnávka.
Návštěvníci semináře si pochutnali na italských zákuscích, pravém vídeňském Sachrově dortu, husté smetanové zmrzlině, křehkém vánočním cukroví a čokoládovo-ovocném fondue. K tomu si dopřávali poctivou kávu připravenou v kávovarech od společnosti CESK.
Podívejte se na fotografie ze semináře i videoreportáž a nechte se inspirovat uměním italského cukráře Marca Isernia a mnoha dalších odborníků! Fotografickou prezentaci najdete zde.