Hotline: +420 511 189 990
czsk

Navštivte tématické semináře „Zmrzlina a cukrářské výrobky“

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Chcete se vzdělávat a být nejlepším v tom, co děláte? Jste výrobcem či prodejcem zmrzliny nebo cukrářských výrobků? Společnost CESK pro vás připravila dva zajímavé semináře na téma „Zmrzlina a cukrářské výrobky“, na kterým můžete prohloubit své znalosti a získat informace o aktuálních novinkách a trendech z této stále se rozvíjející oblasti.

 

 

Chcete se vzdělávat a být nejlepším v tom, co děláte? Jste výrobcem či prodejcem zmrzliny nebo cukrářských výrobků? Společnost CESK pro vás připravila dva zajímavé semináře na téma „Zmrzlina a cukrářské výrobky“, na kterým můžete prohloubit své znalosti a získat informace o aktuálních novinkách a trendech z této stále se rozvíjející oblasti.

Společnost CESK vás zve na dva tématické semináře „Zmrzlina a cukrářské výrobky“. Workshopy probíhají ve dnech 3. a 4. 11. 2010 od 9:30 – 17:00 hodin na adrese
U Rakovky 29 v Praze 4 – Kunratice.

Po oba dny vás čekají velmi zajímavé diskuze s odborníky na legislativu, s profesionálními zmrzlináři a cukráři z praxe nebo s výrobci cukrářských a zmrzlinářských strojů. Semináře je možné absolvovat i samostatně.

Navštivte tyto semináře, jež pro vás společnost CESK připravila

Středa 3. 11. 2010 – ZMRZLINA

Seminář věnující se zmrzlině. K vidění budou přípravy studenou nebo teplou cestou a to jak kopečkové tak točené zmrzliny, různé způsoby zdobení a dohotovování, ochutnávky, výrobní stroje atd.

Čtvrtek 4. 11. 2010 – CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY

Na tomto semináři vám odborníci poradí, jak udělat stávající produkty a zákusky atraktivnější, přitažlivější a hlavně prodejnější.

Přihlášky přijímáme do 29. 10. 2010. Přihlašovat se můžete telefonicky na číslech:
+ 420 545 176 175 a + 420 777 745 943 nebo na emailu: info@frigomat.cz.

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...