Hotline: +420 511 189 990
czsk

Navštivte tématické semináře „Zmrzlina a cukrářské výrobky“

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Chcete se vzdělávat a být nejlepším v tom, co děláte? Jste výrobcem či prodejcem zmrzliny nebo cukrářských výrobků? Společnost CESK pro vás připravila dva zajímavé semináře na téma „Zmrzlina a cukrářské výrobky“, na kterým můžete prohloubit své znalosti a získat informace o aktuálních novinkách a trendech z této stále se rozvíjející oblasti.

 

 

Chcete se vzdělávat a být nejlepším v tom, co děláte? Jste výrobcem či prodejcem zmrzliny nebo cukrářských výrobků? Společnost CESK pro vás připravila dva zajímavé semináře na téma „Zmrzlina a cukrářské výrobky“, na kterým můžete prohloubit své znalosti a získat informace o aktuálních novinkách a trendech z této stále se rozvíjející oblasti.

Společnost CESK vás zve na dva tématické semináře „Zmrzlina a cukrářské výrobky“. Workshopy probíhají ve dnech 3. a 4. 11. 2010 od 9:30 – 17:00 hodin na adrese
U Rakovky 29 v Praze 4 – Kunratice.

Po oba dny vás čekají velmi zajímavé diskuze s odborníky na legislativu, s profesionálními zmrzlináři a cukráři z praxe nebo s výrobci cukrářských a zmrzlinářských strojů. Semináře je možné absolvovat i samostatně.

Navštivte tyto semináře, jež pro vás společnost CESK připravila

Středa 3. 11. 2010 – ZMRZLINA

Seminář věnující se zmrzlině. K vidění budou přípravy studenou nebo teplou cestou a to jak kopečkové tak točené zmrzliny, různé způsoby zdobení a dohotovování, ochutnávky, výrobní stroje atd.

Čtvrtek 4. 11. 2010 – CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY

Na tomto semináři vám odborníci poradí, jak udělat stávající produkty a zákusky atraktivnější, přitažlivější a hlavně prodejnější.

Přihlášky přijímáme do 29. 10. 2010. Přihlašovat se můžete telefonicky na číslech:
+ 420 545 176 175 a + 420 777 745 943 nebo na emailu: info@frigomat.cz.

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

DnyDny otevřených dveří na Slovensku!

Máte cukrárnu, zmrzlinárnu nebo čokoládovnu? Přijďte za námi do Banské Bystrice na Slovensku!