Hotline: +420 511 189 990
czsk

Malý seminář o zmrzlině

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Potěšit zákazníky kvalitní kávou či espressem je jedna věc. Nabídnout jim k tomu odpovídající dezert nebo čerstvou zmrzlinu je věc druhá. Přijďte se podívat na malý seminář o výrobě zmrzliny dne 4.2.2013.

 

Sezóna již klepe na dveře..

Nabízet zákazníkům kvalitní kávu či espresso je jedna věc. Nabídnout jim k tomu odpovídající dezert nebo čerstvou zmrzlinu je věc druhá. Abyste mohli nabídnout zákazníkům vždy to nejlepší, připravili jsme pro vás, ve spolupráci se společností Pregel, zajímavý seminář o výrobě čerstvé zmrzliny a dezertů určených ke kávě.

Seminář je zcela zdarma, proto neváhejte a přihlaste se. Svou účast potvrďte nejpozději do pátku 1. 2. 2013 na telefonním čísle 724 230 861 (paní Hořejšová)nebo emailu objednavky@prego.cz.

  • Termín akce: pondělí 4. 2. 2013
  • Místo konání: Luční 6, Hradec Králové (ukázat na mapě)
  • Čas: začátek v 10: 00 hod., předpokládaný konec v 15:00 hod.

Připravit čerstvou zmrzlinu nebo chutné dezerty ke kávě není žádná věda. Pokud však víte jak na to. A přesně tyto informace a k tomu také praktické ukázky a inspirace z oblasti výroby a prodeje zmrzliny, sorbet a dezertů vám nabídneme na našem semináři.

Profesionální cukráři a výrobci zmrzliny vám předvedou, jak si můžete jednoduše vyrobit čerstvé a lahodné dezerty a zmrzlinu například u vás v kavárně, cukrárně, hotelu nebo restauraci. Dozvíte se také, jaké jsou rozdíly mezi surovinami nebo jaké techniky výroby použít.

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

OdOd 1. 7. nová otevírací doba provozovny

Vážení zákazníci,   od 1. 7. upravujeme otevírací dobu  naší  provozovny v Brně :    Po - Čt  8:00 - 17:00 Pá  8:00 - 15:00   Děkujeme ...