Hotline: +420 511 189 990
czsk

Malý seminář o zmrzlině

Naše produkty

Články

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

23. 05. 2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21. 10. 2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

Potěšit zákazníky kvalitní kávou či espressem je jedna věc. Nabídnout jim k tomu odpovídající dezert nebo čerstvou zmrzlinu je věc druhá. Přijďte se podívat na malý seminář o výrobě zmrzliny dne 4.2.2013.

 

Sezóna již klepe na dveře..

Nabízet zákazníkům kvalitní kávu či espresso je jedna věc. Nabídnout jim k tomu odpovídající dezert nebo čerstvou zmrzlinu je věc druhá. Abyste mohli nabídnout zákazníkům vždy to nejlepší, připravili jsme pro vás, ve spolupráci se společností Pregel, zajímavý seminář o výrobě čerstvé zmrzliny a dezertů určených ke kávě.

Seminář je zcela zdarma, proto neváhejte a přihlaste se. Svou účast potvrďte nejpozději do pátku 1. 2. 2013 na telefonním čísle 724 230 861 (paní Hořejšová)nebo emailu objednavky@prego.cz.

  • Termín akce: pondělí 4. 2. 2013
  • Místo konání: Luční 6, Hradec Králové (ukázat na mapě)
  • Čas: začátek v 10: 00 hod., předpokládaný konec v 15:00 hod.

Připravit čerstvou zmrzlinu nebo chutné dezerty ke kávě není žádná věda. Pokud však víte jak na to. A přesně tyto informace a k tomu také praktické ukázky a inspirace z oblasti výroby a prodeje zmrzliny, sorbet a dezertů vám nabídneme na našem semináři.

Profesionální cukráři a výrobci zmrzliny vám předvedou, jak si můžete jednoduše vyrobit čerstvé a lahodné dezerty a zmrzlinu například u vás v kavárně, cukrárně, hotelu nebo restauraci. Dozvíte se také, jaké jsou rozdíly mezi surovinami nebo jaké techniky výroby použít.

Články

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

23/05/2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21/10/2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...