Hotline: +420 511 189 990
czsk

Malý seminář o zmrzlině

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Potěšit zákazníky kvalitní kávou či espressem je jedna věc. Nabídnout jim k tomu odpovídající dezert nebo čerstvou zmrzlinu je věc druhá. Přijďte se podívat na malý seminář o výrobě zmrzliny dne 4.2.2013.

 

Sezóna již klepe na dveře..

Nabízet zákazníkům kvalitní kávu či espresso je jedna věc. Nabídnout jim k tomu odpovídající dezert nebo čerstvou zmrzlinu je věc druhá. Abyste mohli nabídnout zákazníkům vždy to nejlepší, připravili jsme pro vás, ve spolupráci se společností Pregel, zajímavý seminář o výrobě čerstvé zmrzliny a dezertů určených ke kávě.

Seminář je zcela zdarma, proto neváhejte a přihlaste se. Svou účast potvrďte nejpozději do pátku 1. 2. 2013 na telefonním čísle 724 230 861 (paní Hořejšová)nebo emailu objednavky@prego.cz.

  • Termín akce: pondělí 4. 2. 2013
  • Místo konání: Luční 6, Hradec Králové (ukázat na mapě)
  • Čas: začátek v 10: 00 hod., předpokládaný konec v 15:00 hod.

Připravit čerstvou zmrzlinu nebo chutné dezerty ke kávě není žádná věda. Pokud však víte jak na to. A přesně tyto informace a k tomu také praktické ukázky a inspirace z oblasti výroby a prodeje zmrzliny, sorbet a dezertů vám nabídneme na našem semináři.

Profesionální cukráři a výrobci zmrzliny vám předvedou, jak si můžete jednoduše vyrobit čerstvé a lahodné dezerty a zmrzlinu například u vás v kavárně, cukrárně, hotelu nebo restauraci. Dozvíte se také, jaké jsou rozdíly mezi surovinami nebo jaké techniky výroby použít.

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

ProvozovnaProvozovna bude 25.9.2020 uzavřená - inventura

V pátek 25.9. bude naše provozovna v Brně zavřená z důvodu inventury. Těšit se na Vás budeme opět v pondělí. Děkujeme za pochopení