Hotline: +420 511 189 990
czsk

Malý seminář o výrobě zmrzliny

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Kurz který jsme pro Vás připravili v měsíci dubnu, přesně 16.4.2012 ,  je určen začátečníkům a všem zájemcům o základní informace týkající se zmrzliny a její výroby. Navštivte naši akci zaměřenou na výrobu zmrzliny a využijte možnosti setkat se s profesionály.

Jak vyrábět zmrzlinu? Kvalitní zmrzlina není žádná věda. Další "KURZ O ZMRZLINĚ A JEJÍ VÝROBĚ"  je určen začátečníkům a zájemcům o základní informace týkající se výroby zmrzliny.

Rádi Vám ukážeme techniky výroby, vysvětlíme základní rozdíly a probereme i vady výrobků. Neopomeneme ani na odlišnosti týkající se techniky a surovin. Budete mít možnost si popovídat s cukrářem a zmrzlinářem z praxe a porovnat svoje záměry či zkušenosti.

 

Datum konání: 16. 4. 2012 od 10:00

Místo konání: PREGO, Luční 6, Hradec Králové

 

Program akce:

  • úvod
  • seznámení se základním názvoslovím a jednoduché uvedení do problematiky
  • rozdíly v přípravě a názorná ukázka výroby
  • stroje, jejich možnosti a využití + ochutnávka zmrzlin
  • výroba kopečkové zmrzliny
  • výroba točené zmrzliny
  • představení surovin a jejich charakteristiky a použití
  • prostor na dotazy a rady
  • workshop

Svou účast potvrďte nejpozději do 12. 4. 2012 na telefonu 545 176 175 nebo e-mailu info@frigomat.cz

Pozvánka na akci o zmrzlině

 

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

DnyDny otevřených dveří na Slovensku!

Máte cukrárnu, zmrzlinárnu nebo čokoládovnu? Přijďte za námi do Banské Bystrice na Slovensku!