Hotline: +420 511 189 990
czsk

Na co láká cukrárna v zimě?

Naše produkty

Články

23. 05. 2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21. 10. 2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

26. 07. 2016

První zmrzlina, podobná té naší, uviděla světlo světa teprve v 10. století. Arabové tehdy hodovali na ovoce...

V létě se stálý okruh zákazníků vaší cukrárny snadno rozšiřuje díky tomu, že nabízíte vynikající zmrzlinu vlastní výroby. Na jaké dobroty však nalákat nové zákazníky v zimě, kdy není k dispozici zahrádka a většina z nás se raději drží v teple domova? Podívejte se s námi, jaké novinky by mohly osvěžit portfolio vaší cukrárny a udělat zní oblíbený cíl mlsných jazýčků i v zimním období.

Zimní menu v cukrárně

V zimním období je ideální nabídnout pravé poctivé zákusky, na které třeba v horku není chuť nebo si je řada zákazníků v létě nedopřeje kvůli hlídání linie. V zimě se jednoduše lépe „hřeší", máme větší výdej energie, potřebujeme se zahřát a taková zimní procházka zakončená voňavým cappuccinem a klasickým větrníkem je docela lákavá.

Profesionální kávovary

V zimě se ve vaší cukrárně určitě uplatní výkonný kávovar, pokud uvažujete nad pořízením nového modelu je teď ideální období. Profesionální kávovary vám umožní nabídnout k zákuskům skvělé espresso, cappuccino nebo latte, vybrané modely připraví také oblíbené aromatické svařené džusy nebo kořeněné horké víno na zahřátí. 

Zmrzlina v zimě?

Vaše zmrzlinové stroje nemusí zahálet ani v zimě. Jednou z možností jak si naklonit zimní návštěvníky je horké ovoce, servírované se zmrzlinou, šlehačkou oplatkou nebo zdobené čokoládovou polevou. Pokud podáváte ovocné koláče, můžete je v zimě servírovat horké se šlehačkou a zmrzlinou. Takhle neodolatelná kombinace si určitě najde své stoupence. 

Horká čokoláda

Přímá cesta k srdci většiny lidí vede přes čokoládu, není tedy nic jednoduššího než si do cukrárny pořídit některý z praktických výrobníků horké čokolády a překvapit své zákazníky touto oblíbenou lahůdkou, která v zimě zahřeje na těle i duši.

Třeba Výrobník horké čokolády, shaků DZ10 vám umožní jednoduše a rychle připravit klidně i tři porce husté horké čokolády najednou. Jednoduše nalijete do nádobky mléko nebo vodu, nasypete čokoládu v prášku, vložíte do přístroje a stisknete tlačítko. Za několik sekund je horká čokoláda hotová a můžete ji servírovat. Díky dalším funkcím připravíte také polevy, mléčné shaky, punč, svařené víno nebo kakao. Příprava je přitom plně automatická a šetří váš čas i energii.

Články

23/05/2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21/10/2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

26/07/2016

První zmrzlina, podobná té naší, uviděla světlo světa teprve v 10. století. Arabové tehdy hodovali na ovoce...