Kurz který jsme pro Vás připravili v měsíci únoru je určen začátečníkům a všem zájemcům o základní informace týkající se zmrzliny a její výroby. Navštivte naši akci zaměřenou na výrobu zmrzliny a využijte možnosti setkat se s profesionály. Malý Seminář o výrobě zmrzliny, který proběhne dne 21.2. 2011 v Hradci Královém.
Kvalitní řemeslná zmrzlina není žádná věda. Další "KURZ O ZMRZLINĚ A JEJÍ VÝROBĚ" je určen začátečníkům a zájemcům o základní informace týkající se výroby zmrzliny.
Rádi Vám ukážeme techniky výroby, základní rozdíly a probereme i vady výrobků. Neopomeneme ani na odlišnosti týkající se techniky a surovin. Budete mít možnost si popovídat s cukráři a zmrzlináři z praxe a porovnat svoje záměry či zkušenosti.
Datum konání: 21. 2. 2011 od 10:00
Místo konání: PREGO, Luční 6, Hradec Králové
Program akce:
- úvod
- seznámení se základním názvoslovím a jednoduché uvedení do problematiky
- rozdíly v přípravě a názorná ukázka výroby
- stroje, jejich možnosti a využití + ochutnávka zmrzlin
- výroba kopečkové zmrzliny
- výroba točené zmrzliny
- představení surovin a jejich charakteristiky a použití
- prostor na dotazy a rady
- workshop
Svou účast potvrďte nejpozději do 18. 2. 2011 na telefonu 545 176 175 nebo e-mailu info@frigomat.cz