Hotline: +420 511 189 990
czsk

Kurz výroby velikonočních sladkostí

Naše produkty

Články

07. 01. 2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10. 12. 2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

Dovolujeme si Vás pozvat na kurz, který pořádáme společně s Asociací Kuchařů a Cukrářů ČR, se zaměřením "Výroba velikonočních sladkostí". Kurz proběhne dne 26. 3. 2011 v Chrudimi a to od 10:00.

Dovolujeme si Vás pozvat na kurz, který pořádáme společně s Asociací Kuchařů a Cukrářů ČR, jíž jsme dlouholetými členy,

se zaměřením "Výroba velikonočních sladkostí". Bude možno vidět postup i techniku výroby, načerpat inspiraci a nové trendy a nápady.

 

Datum konání: 26. 3. 2011 od 10:00

Místo konání: SOŠ a SOU obchodu a služeb, Čáslavská 205, Chrudim

Přednášející: Pavlína Berzsiová, Pavla Permedlová

 

Program akce:

  • Velikonoční dorty
  • Velikonoční moučníky
  • Deserty do velikonočního menu
  • Drobné pečivo
  • Velikonoční jedlé dekorace
  • Stroje, jejich možnosti a využití
  • prostor na dotazy a rady
  • workshop


Cena semináře:
Pro členy AKC ČR 450,- Kč vč. 10% DPH, pro nečleny 700,- Kč vč. 10% DPH
Platba v hotovosti před začátkem akce

Občerstvení pro účastníky zajištěno.

Svou účast potvrďte nejpozději do 18. 3. 2011 na telefonu 545 176 175 nebo e-mailu info@frigomat.cz; nebo na níže uvedeném tel. čísla adrese na pozvánce.

Seminář Velikonoční sladkosti

Články

7/01/2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10/12/2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...