Hotline: +420 511 189 990
czsk

Kurz výroby velikonočních sladkostí

Naše produkty

Články

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

23. 05. 2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21. 10. 2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

Dovolujeme si Vás pozvat na kurz, který pořádáme společně s Asociací Kuchařů a Cukrářů ČR, se zaměřením "Výroba velikonočních sladkostí". Kurz proběhne dne 26. 3. 2011 v Chrudimi a to od 10:00.

Dovolujeme si Vás pozvat na kurz, který pořádáme společně s Asociací Kuchařů a Cukrářů ČR, jíž jsme dlouholetými členy,

se zaměřením "Výroba velikonočních sladkostí". Bude možno vidět postup i techniku výroby, načerpat inspiraci a nové trendy a nápady.

 

Datum konání: 26. 3. 2011 od 10:00

Místo konání: SOŠ a SOU obchodu a služeb, Čáslavská 205, Chrudim

Přednášející: Pavlína Berzsiová, Pavla Permedlová

 

Program akce:

  • Velikonoční dorty
  • Velikonoční moučníky
  • Deserty do velikonočního menu
  • Drobné pečivo
  • Velikonoční jedlé dekorace
  • Stroje, jejich možnosti a využití
  • prostor na dotazy a rady
  • workshop


Cena semináře:
Pro členy AKC ČR 450,- Kč vč. 10% DPH, pro nečleny 700,- Kč vč. 10% DPH
Platba v hotovosti před začátkem akce

Občerstvení pro účastníky zajištěno.

Svou účast potvrďte nejpozději do 18. 3. 2011 na telefonu 545 176 175 nebo e-mailu info@frigomat.cz; nebo na níže uvedeném tel. čísla adrese na pozvánce.

Seminář Velikonoční sladkosti

Články

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

23/05/2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21/10/2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...