Hotline: +420 511 189 990
czsk

KURZ RAW dezerty

Naše produkty

Články

07. 01. 2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10. 12. 2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

Vzhledem k plně obsazenému termínu 11. února otervíráme druhý termín 24. února 2016. 

Na kurzu se budeme zabývat správnou přípravou ingrediencí na výrobu raw dezertů a vyzkoušíme si i jejich přípravu - a to od nejjednodušších receptů až po výrobu RAW dortu. Zvolili jsme univerzální postupy, které můžete v budoucnu využít pro přípravu téměř jakékoliv RAW sladké delikatesy.

POJEDEME VE TŘECH BLOCÍCH:

 

1. Správná příprava surovin pro výrobu RAW dezertů.

2. Příprava jednoduchých RAW sladkostí.

3. Dortové korpusy a výroba RAW dortů.

Zjistěte více o kurzu zde

Články

7/01/2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10/12/2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...