Hotline: +420 511 189 990
czsk

6. 6. 2015 Kurz AIRBRUSH s AKC ČR

Naše produkty

Články

07. 01. 2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10. 12. 2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

Seznámíte se s AIRBRUSH pomůckami a prakticky si vyzkoušíte různé techniky

 ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ POŘÁDÁ VE SPOLUPRÁCI S FIRMOU CESK A.S

KURZ NA TÉMA

AIRBRUSH

KDY

6. 6. 2015, od 9:00 (předpokládaný konec v 16:00)

KDE

PROVOZOVNA CESK, A. S.

Jarní 44i, 614 00, Brno

 

PROGRAM

Seznámíte se s AIRBRUSH pomůckami a prakticky si vyzkoušíte různé techniky

Bude pro Vás připraven dort k nazdobení, barvy a štětce.

LEKTOR

Sweet art design – Tomi (účast na světových výstavách Sweet EXPO a v soutěžích)

Články

7/01/2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10/12/2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...