Hotline: +420 511 189 990
czsk

Jaký byl seminář o výrobě zmrzliny?

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Spousta informací a užitečných tipů, zvídavé otázky účastníků a přátelská atmosféra - přesně takový byl seminář o výrobě zmrzliny, který proběhl v pondělí 20. září v Hradci Královém. Co všechno jsme na semináři probírali? Kdo na kurzu přednášel? Přečtěte si více!

Stroje na zmrzlinu, rozdíl a marketing
Ve zkušební místnosti spol. PREGO, se dne 20. října sešlo bezmála 15 účastníků. Někteří z nich vážili dlouhou cestu až ze Slovenska. První přednáškový blok odstartoval Michal Černý za společnost CESK a.s. - FRIGOMAT Česká a Slovenská republika, který důkladně vyzpovídal všechny seminaristy a zdůraznil důležitost výběru zařízení a upozornil na jejich jednotlivé rozdíly. Dále pak upozornil a rozvedl diskusi na téma analýza trhu, zákazníků a konkurence a marketingové strategie.

Hygiena a praxe
Po krátké přestávce, která byla věnovaná občerstvení a vzájemnému poznávání se, následovala prezentace jednotlivých strojů na zmrzlinu FRIGOMAT a novinky od společnosti S.P.M., která vyrábí nejen ledovou tříšť, ale také ledové krémy a sorbetta. Přednášku o hygienických standardech a výrobě zmrzliny ale i cukrářské výrobě si vzal na starosti Václav Hubálek ze společnosti PREGO a p. Fiala, dlouholetý zmrzlinář a cukrář s více než 20 letou praxí a vlastním provozem úspěšné cukrárny.

Výroba točené i kopečkové zmrzliny v praxi
V posledním bloku se všichni odporníci pustili do práce a názorně předvedli a vysvětlili výrobu jak teplou tak studenou cestou. Všichni účastníci měli možnost nejen viděl ale i ochutnat vynikající točenou i kopečkovou zmrzlinu i točené sorbetto. Kdo měl zájem, mohl se i zapojit.

Seminář bych doporučil svým známým"
Jak seminář hodnotili sami účastníci? Dotazníky, které pro nás seminaristé vyplnili, se hemžily nejvyššími počty bodů. A na otázku, zda by seminář doporučili svým kolegům nebo známým, všichni odpovídali kladně.

Všem účastníkům děkujeme a doufáme, že se setkáme na některém z dalších seminářů - třeba na dalším kurzu FRIGOMAT DAYS který již začínám plánovat.

Aktuální informace nejen o seminářích najdete třeba na Facebooku. Fotografie z kurzu o výrobě zmrzliny si můžete prohlédnout zde.

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

DnyDny otevřených dveří na Slovensku!

Máte cukrárnu, zmrzlinárnu nebo čokoládovnu? Přijďte za námi do Banské Bystrice na Slovensku!