Hotline: +420 511 189 990
czsk

FRIGOMAT - Kurz o výrobě točené a kopečkové zmrzliny 30.9. 2013

Naše produkty

Články

23. 05. 2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21. 10. 2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

26. 07. 2016

První zmrzlina, podobná té naší, uviděla světlo světa teprve v 10. století. Arabové tehdy hodovali na ovoce...

Srdečně Vás zveme na předvedení výroby kopečkové a točené zmrzliny, kde se dozvíte řadu informací z každodenní praxe. Tento seminář je zvláště vhodný pro úplné začátečníky, kteří zmrzlinu nikdy nevyráběli a chystají se teprve otvírat svou zmrzlinárnu.

Srdečně Vás zveme na předvedení výroby kopečkové a točené zmrzliny, kde se dozvíte řadu informací z každodenní praxe. Tento seminář je zvláště vhodný pro úplné začátečníky, kteří zmrzlinu nikdy nevyráběli a chystají se teprve otvírat svou zmrzlinárnu. Seminář je malého rozsahu a je tedy určen pro maximálně 16 osob, čekejte tedy velmi individuální přístup a ochotu zodpovědět všechny vaše dotazy. Tento seminář pořádáme pro Vás a vaše spolupracovníky zdarma.

 

Seminář je zcela zdarma, proto neváhejte a přihlaste se. Svou účast potvrďte nejpozději do 27.9. 2013 na telefonním čísle 511 189 990 nebo emailu info@frigomat.cz .

 

  • Termín akce: pondělí 30. 9. 2013
  • Místo konání: PREGO s.r.o., Luční 460, Hradec Králové mapa zde
  • Čas: začátek v 10:00 hod., předpokládaný konec v 15:00 hod.

 

PROGRAM:

- Předvedení a výroba točené zmrzliny
- Přednáška o strojích na točenou zmrzlinu
- Předvedení a výroba kopečkové zmrzliny
- Přednáška o strojích na kopečkovou zmrzlinu

 

Připravit čerstvou zmrzlinu nebo chutné dezerty ke kávě není žádná věda. Pokud však víte jak na to. A přesně tyto informace a k tomu také praktické ukázky a inspirace z oblasti výroby a prodeje zmrzliny, sorbet a dezertů vám nabídneme na našem semináři.

Profesionální cukrář a výrobce zmrzliny vám předvedou, jak si můžete jednoduše vyrobit čerstvé a lahodné dezerty a zmrzlinu například u vás v kavárně, cukrárně, hotelu nebo restauraci. Dozvíte se také, jaké jsou rozdíly mezi surovinami nebo jaké techniky výroby použít.

Články

23/05/2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21/10/2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

26/07/2016

První zmrzlina, podobná té naší, uviděla světlo světa teprve v 10. století. Arabové tehdy hodovali na ovoce...