Hotline: +420 511 189 990
czsk

Dvoudenní profesionální kurz výroby a zpracování zmrzliny

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Tradiční cukrářské řemeslo, ale i technologické inovace jsou spojeny v kurzu výroby a zpracování zmrzliny pro začátečníky. Kurz povede italský cukrář a zmrzlinář Matteo Manzotti.

Na co se během kurzu můžete těšit? 

První den kurzu

1) úvod a teorie zmrzliny
2) vysvětlení a popis strojů a pomůcek
3) výroba ovocného poché, polev a ochucovadel do zmrzliny
4) výroba cukrářského krému a krému zabaione na zmrzlinu
5) zmrzlinové směsi: pasterizace

Druhý den kurzu

1) výroba, počítání receptů a kalkulace kopečkové zmrzliny
2) zmrzlina s ovocným poché, cukrářským krémem a krémem zabaione
3) výroba na stroji GX, ukázka strojů na točenou zmrzlinu a šlehačku
4) zmrzlina na talíři
5) marketing a balení

Matteo Manzotti

Již od mala se pohyboval v cukrářské laboratoři se svým otcem Danielem, který je pro něj největší mistr. Jeho rodina řídí zmrzlinárny a cukrárny přes 35 let. Ve svých 10 letech upekl první dezert a tím to vše začalo. Od té doby prošel několika speciálními kurzy, v roce 2012 začal studovat obor cukrařina, pekařina, poté absolvoval další kurzy cukrařiny a přitom pracoval v rodinném podniku. V roce 2015 vyhrál konkurz na veletrhu ze 70 účastníků díky jeho vlastnímu receptu - dort Framboise Supreme a byl oceněn velkými cukráři jako je Iginio Massari. O rok později se opět účastnil soutěže a podruhé vyhrál první cenu s jeho novou tvorbou "Ambra".

Po ukončení kurzu obdržíte certifikát a slevový voucher k nákupu zmrzlinového stroje Frigomat.

Místo konání: CESK, a.s., Jarní 44i, 614 00, Brno – Maloměřice
Termín: 9.4. - 10.4.2019 od 9:00 do 17:00
Školitel: Matteo Manzotti z Itálie
Max. počet míst: 12
Podívejte se na mapu ZDE.

Více informací a přihlašovací formulář najdete ZDE.
Dotazy ohledně kurzu posílejte na pazourkova@cesk.cz

Uzávěrka přihlášek je 5. dubna 2019. 

Těšíme se na Vás

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

OdOd 1. 7. nová otevírací doba provozovny

Vážení zákazníci,   od 1. 7. upravujeme otevírací dobu  naší  provozovny v Brně :    Po - Čt  8:00 - 17:00 Pá  8:00 - 15:00   Děkujeme ...