Hotline: +420 511 189 990
czsk

DVOUDENNÍ PROFESIONÁLNÍ KURZ VÝROBY A ZPRACOVÁNÍ ZMRZLINY

Naše produkty

Články

07. 01. 2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10. 12. 2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

Profesionální dvoudenní kurz výroby a zpracování zmrzliny pro začátečníky povede zmrzlinář a cukrář Jakub Derner.

Co vše vás naučíme?

První den kurzu

1) úvod a historie zmrzliny

2) vysvětlení a popis strojů

3) počítání receptů

4) pasterizace zmrzlinových směsí a sirupů na ovocné zmrzliny

 

Druhý den kurzu

1) výroba zmrzliny - kopečková, fresh a točená zmrzlina

2) prezentace zmrzliny - zdobení zmrzlinových vaniček, kornoutů...

Jestliže máte nějakou speciální surovinu nebo se vám nedaří z konkrétní suroviny vyrobit dobrou zmrzlinu, určitě ji můžete na kurz přinést. Posledně jsme zkoušeli rakytníkovu zmrzlinu :)

 

Jakub Derner

Jakub se ve firmě CESK zaměřuje na výrobky z čokolády, zmrzlinu, na klasickou cukrařinu a postupně se propracovává k moderní cukrařině. Zúčastnil se několika soutěží. Moravský pohár 2012 (2. místo) a soutěže o nejatraktivnější cukrářský výrobek roku 2013 (2.místo). Absolvoval několik školení od Italských mistrů GELATO Professional School firmy FRIGOMAT. Ve svém portfóliu má i účast na světovém rekordu v podobě největší točené zmrzliny na světě.

Petra Velová - asistentka

 

Po ukončení kurzu obdržíte certifikát a slevový voucher k nákupu zmrzlinového stroje Frigomat.

Místo konání: CESK, a.s., Jarní 44i, 614 00, Brno – Maloměřice

Termín: 28.5. - 29.5.2019 od 9:00 do 15:30

Školitel: Jakub Derner

Max. počet míst: 12

Podívejte se na mapu ZDE.

Více informací a přihlašovací formulář najdete zde.

Články

7/01/2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10/12/2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...