Hotline: +420 511 189 990
czsk

Dvoudenní profesionální kurz na zmrzlinu

Naše produkty

Články

23. 05. 2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21. 10. 2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

26. 07. 2016

První zmrzlina, podobná té naší, uviděla světlo světa teprve v 10. století. Arabové tehdy hodovali na ovoce...

Přihlašte se na profesionální dvoudenní zmrzlinový kurz s italským mistrem Matteo Manzotti.

Kurz proběhne 18. - 19. 4. 2018 od 9:00 do 17:00 v prostorách firmy CESK v Brně - Maloměřicích.

Více informací o kurzu a možnost registrace najdete na stránkách cukrářské kurzy.

Těšíme se na Vás!

Články

23/05/2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21/10/2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

26/07/2016

První zmrzlina, podobná té naší, uviděla světlo světa teprve v 10. století. Arabové tehdy hodovali na ovoce...