Hotline: +420 511 189 990
czsk

Dvoudenní kurz od Gelato Professional School

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Vzdělávejte se přímo od profesionálů! Přihlaste se na dvoudenní kurz Andrea di Fabia, a rozšiřte si tak své vědomosti ze světa zmrzliny a cukrářského odvětví.

Kurz italského mistra proběhne ve dnech 29. 4. - 30. 4. 2015

a dozvíte se v něm spoustu zajímavostí

O PRODUKTECH, TRENDECH A STROJNÍCH TECHNOLOGIÍCH

Těšit se můžete na 

TECHNOLOGICKÉ INOVACE A MODERNÍ TRENDY

PRAKTICKÉ UKÁZKY VÝROBY PRODUKTŮ

RADY A TIPY PRO PODNIKATELE V CUKRÁŘSKÉM A ZMRZLINÁŘSKÉM ODVĚTVÍ 

Kompletně v češtině!

 V prostorách CESK a.s. (Jarní 44i, Brno-Maloměřice)

za 5 900 Kč vč. DPH (nebo 3 900 Kč vč. DPH za 1 den)

 

Registrujte se do 27. dubna 2015

na emailu dvorakova@cesk.cz nebo telefonicky 511189990

POČET MÍST JE OMEZEN

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

ProvozovnaProvozovna bude 25.9.2020 uzavřená - inventura

V pátek 25.9. bude naše provozovna v Brně zavřená z důvodu inventury. Těšit se na Vás budeme opět v úterý 29.9. po státním svátku. Děkujeme za pochopení