Hotline: +420 511 189 990
czsk

Dvoudenní kurz od Gelato Professional School

Naše produkty

Články

07. 01. 2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10. 12. 2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

Vzdělávejte se přímo od profesionálů! Přihlaste se na dvoudenní kurz Andrea di Fabia, a rozšiřte si tak své vědomosti ze světa zmrzliny a cukrářského odvětví.

Kurz italského mistra proběhne ve dnech 29. 4. - 30. 4. 2015

a dozvíte se v něm spoustu zajímavostí

O PRODUKTECH, TRENDECH A STROJNÍCH TECHNOLOGIÍCH

Těšit se můžete na 

TECHNOLOGICKÉ INOVACE A MODERNÍ TRENDY

PRAKTICKÉ UKÁZKY VÝROBY PRODUKTŮ

RADY A TIPY PRO PODNIKATELE V CUKRÁŘSKÉM A ZMRZLINÁŘSKÉM ODVĚTVÍ 

Kompletně v češtině!

 V prostorách CESK a.s. (Jarní 44i, Brno-Maloměřice)

za 5 900 Kč vč. DPH (nebo 3 900 Kč vč. DPH za 1 den)

 

Registrujte se do 27. dubna 2015

na emailu dvorakova@cesk.cz nebo telefonicky 511189990

POČET MÍST JE OMEZEN

Články

7/01/2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10/12/2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...