Hotline: +420 511 189 990
czsk

Dvoudenní kurz od Gelato Professional School

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Vzdělávejte se přímo od profesionálů! Přihlaste se na dvoudenní kurz Andrea di Fabia, a rozšiřte si tak své vědomosti ze světa zmrzliny a cukrářského odvětví.

Kurz italského mistra proběhne ve dnech 29. 4. - 30. 4. 2015

a dozvíte se v něm spoustu zajímavostí

O PRODUKTECH, TRENDECH A STROJNÍCH TECHNOLOGIÍCH

Těšit se můžete na 

TECHNOLOGICKÉ INOVACE A MODERNÍ TRENDY

PRAKTICKÉ UKÁZKY VÝROBY PRODUKTŮ

RADY A TIPY PRO PODNIKATELE V CUKRÁŘSKÉM A ZMRZLINÁŘSKÉM ODVĚTVÍ 

Kompletně v češtině!

 V prostorách CESK a.s. (Jarní 44i, Brno-Maloměřice)

za 5 900 Kč vč. DPH (nebo 3 900 Kč vč. DPH za 1 den)

 

Registrujte se do 27. dubna 2015

na emailu dvorakova@cesk.cz nebo telefonicky 511189990

POČET MÍST JE OMEZEN

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

DnyDny otevřených dveří na Slovensku!

Máte cukrárnu, zmrzlinárnu nebo čokoládovnu? Přijďte za námi do Banské Bystrice na Slovensku!