Hotline: +420 511 189 990
czsk

Cukrářský stroj Frigomat – nejen pro profesionály

Naše produkty

Články

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

23. 05. 2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21. 10. 2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

Už Vás nebaví namáhavé a zdlouhavé postupy při přípravě Vašich oblíbených moučníků? Představte si, že by za Vás většinu úkonů zvládl jeden jediný stroj. Cukrářský stroj Frigomat není pomocník jen pro profesionální cukráře, ale i pro nadšené pekaře a cukráře doma, kteří si chtějí usnadnit práci. 

Snadná práce a jednoduché ovládání

Pomocí cukrářského stroje dokážete připravit nejrůznější krémy, polevy či marmelády. Skvěle se také hodí jako pomocník při přípravě těst. Stroj Frigomat má jednoduché a přehledné Menu, ve kterém můžete zvolit příslušný program pro přípravu dané části moučníku. Díky nastaveným programům za Vás stroj vykoná většinu práce. Umí vařit, chladit, pasterizovat i konzervovat a tak nemusíte používat několik přístrojů dohromady. S tímto cukrářským přístrojem ušetříte nejen čas, ale i energii.

Cukrářský stroj Frigomat je vyroben z nerezu a pro snazší údržbu jsou jeho díly demontovatelné a omyvatelné. Výhodou tohoto cukrářského stroje je také zabudovaná sprcha, pomocí níž lze snadněji umýt vnitřní prostory. Údržba je velice jednoduchá a samotný stroj má zabudovanou diagnostickou funkci průběhu výroby, aby nedošlo k negativní změně kvality výsledného produktu.

Odborná pomoc začátečníkům

Pokud jste začínající cukráři, kteří by se chtěli naučit připravovat různé druhy těst, nebo se stále nevyznáte v profesionálních cukrářských názvech jako je mousse, bavarese, ganache či semifreddo, určitě přivítáte návod na používání cukrářských strojů Frigomat. Tento První velký návod vytvořila společnost Frigomat ve spolupráci s italským cukrářem Rossano Boscolo a slavnou italskou školou vaření a pečení Campus Etoile Academy.

Komplexní zařízení, které zastane práci několika jiných a zároveň nabízí jednoduché ovládání a skvělý výsledek, tím přesně je cukrářský stoj Frigomat.

Podívejte se na celý návod pro použití strojů Frigomat i s extra recepty. ZDE

Články

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

23/05/2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21/10/2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...