Hotline: +420 511 189 990
czsk

Cukrářský stroj Frigomat – nejen pro profesionály

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Už Vás nebaví namáhavé a zdlouhavé postupy při přípravě Vašich oblíbených moučníků? Představte si, že by za Vás většinu úkonů zvládl jeden jediný stroj. Cukrářský stroj Frigomat není pomocník jen pro profesionální cukráře, ale i pro nadšené pekaře a cukráře doma, kteří si chtějí usnadnit práci. 

Snadná práce a jednoduché ovládání

Pomocí cukrářského stroje dokážete připravit nejrůznější krémy, polevy či marmelády. Skvěle se také hodí jako pomocník při přípravě těst. Stroj Frigomat má jednoduché a přehledné Menu, ve kterém můžete zvolit příslušný program pro přípravu dané části moučníku. Díky nastaveným programům za Vás stroj vykoná většinu práce. Umí vařit, chladit, pasterizovat i konzervovat a tak nemusíte používat několik přístrojů dohromady. S tímto cukrářským přístrojem ušetříte nejen čas, ale i energii.

Cukrářský stroj Frigomat je vyroben z nerezu a pro snazší údržbu jsou jeho díly demontovatelné a omyvatelné. Výhodou tohoto cukrářského stroje je také zabudovaná sprcha, pomocí níž lze snadněji umýt vnitřní prostory. Údržba je velice jednoduchá a samotný stroj má zabudovanou diagnostickou funkci průběhu výroby, aby nedošlo k negativní změně kvality výsledného produktu.

Odborná pomoc začátečníkům

Pokud jste začínající cukráři, kteří by se chtěli naučit připravovat různé druhy těst, nebo se stále nevyznáte v profesionálních cukrářských názvech jako je mousse, bavarese, ganache či semifreddo, určitě přivítáte návod na používání cukrářských strojů Frigomat. Tento První velký návod vytvořila společnost Frigomat ve spolupráci s italským cukrářem Rossano Boscolo a slavnou italskou školou vaření a pečení Campus Etoile Academy.

Komplexní zařízení, které zastane práci několika jiných a zároveň nabízí jednoduché ovládání a skvělý výsledek, tím přesně je cukrářský stoj Frigomat.

Podívejte se na celý návod pro použití strojů Frigomat i s extra recepty. ZDE

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

DnyDny otevřených dveří na Slovensku!

Máte cukrárnu, zmrzlinárnu nebo čokoládovnu? Přijďte za námi do Banské Bystrice na Slovensku!