Hotline: +420 511 189 990
czsk

Cukrářský seminář - Ostrava 17.9. 2013

Naše produkty

Články

23. 05. 2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21. 10. 2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

26. 07. 2016

První zmrzlina, podobná té naší, uviděla světlo světa teprve v 10. století. Arabové tehdy hodovali na ovoce...

Dovolujeme si vás pozvat na cukrářský seminář, pořádaný dne 17.9.2013. Představíme vám aktuální témata, o která je v současné době největší zájem: bezlepkové a „bezéčkové“ suroviny a výrobky z nich včetně legislativy a výrobní praxe a řadu novinek napříč cukrářským sortimentem.

Dovolujeme si vás pozvat na malý cukrářský seminář pořádaný ve spolupráci se společností IREKS ENZYMA s.r.o.

Představíme vám aktuální témata, o která je v současné době největší zájem: bezlepkové a „bezéčkové“ suroviny a výrobky z nich včetně legislativy a výrobní praxe a řadu novinek napříč cukrářským sortimentem.

Rádi se s vámi setkáme dne 17. 9. 2013 (úterý) v prostorách společnosti:

Olga Zedníčková, Junácká 1189/99, Ostrava – Stará Bělá.


Příjezd na seminář je naplánován na 13:30 hod. a po celou dobu jeho trvání se vám budeme věnovat nejen my, ale také zástupci společnosti IREKS ENZYMA s.r.o. (Eliška Dernerová, Radim Kurečka).


Z důvodu poměrně bohatého programu vás prosíme o dochvilnost.

Časový harmonogram semináře:

  • 13:30 příjezd
  • 14:00 zahájení
  • 14:15 – 15:00 bezlepkový sortiment
  • 15:15 – 16:15 cukrářská část
  • 16:30 – 17:30 CEFF – potraviny bez zbytečné chemie
  • 17:00 - 18:30 Ukázka cukrářské a zmrzlinářské techniky, vybavení cukráren
  • 18:30 ukončení semináře a občerstvení formou rautu

 Odborná náplň semináře:

  • 1. Suroviny pro bezlepkové výrobky, úvod do legislativy a výrobní praxe, ochutnávka hotových výrobků.
  • 2. Novinky v cukrářském sortimentu uvedené na trh.
  • 3. CEFF – potraviny bez zbytečné chemie.

Během přednášek bude probíhat ochutnávka celého sortimentu cukrářských výrobků.

Z technologického vybavení budou k vidění:

  • cukrářské a pekařské pece
  • planetové universální roboty malé i větší
  • šokery
  • stroje na výrobu zmrzliny točené i kopečkové
  • výrobníky šlehačky
  • výrobníky ledové tříště
  • kávovary
  • tempírka čokolády
  • a další

Pokud vás program našeho semináře zaujal, potvrďte prosím svoji účast nejpozději do 10. 9. 2013. Účast bude umožněna pouze řádně nahlášeným uchazečům.

Články

23/05/2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21/10/2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

26/07/2016

První zmrzlina, podobná té naší, uviděla světlo světa teprve v 10. století. Arabové tehdy hodovali na ovoce...