Hotline: +420 511 189 990
czsk

Cukrářský seminář - Ostrava 17.9. 2013

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Dovolujeme si vás pozvat na cukrářský seminář, pořádaný dne 17.9.2013. Představíme vám aktuální témata, o která je v současné době největší zájem: bezlepkové a „bezéčkové“ suroviny a výrobky z nich včetně legislativy a výrobní praxe a řadu novinek napříč cukrářským sortimentem.

Dovolujeme si vás pozvat na malý cukrářský seminář pořádaný ve spolupráci se společností IREKS ENZYMA s.r.o.

Představíme vám aktuální témata, o která je v současné době největší zájem: bezlepkové a „bezéčkové“ suroviny a výrobky z nich včetně legislativy a výrobní praxe a řadu novinek napříč cukrářským sortimentem.

Rádi se s vámi setkáme dne 17. 9. 2013 (úterý) v prostorách společnosti:

Olga Zedníčková, Junácká 1189/99, Ostrava – Stará Bělá.


Příjezd na seminář je naplánován na 13:30 hod. a po celou dobu jeho trvání se vám budeme věnovat nejen my, ale také zástupci společnosti IREKS ENZYMA s.r.o. (Eliška Dernerová, Radim Kurečka).


Z důvodu poměrně bohatého programu vás prosíme o dochvilnost.

Časový harmonogram semináře:

  • 13:30 příjezd
  • 14:00 zahájení
  • 14:15 – 15:00 bezlepkový sortiment
  • 15:15 – 16:15 cukrářská část
  • 16:30 – 17:30 CEFF – potraviny bez zbytečné chemie
  • 17:00 - 18:30 Ukázka cukrářské a zmrzlinářské techniky, vybavení cukráren
  • 18:30 ukončení semináře a občerstvení formou rautu

 Odborná náplň semináře:

  • 1. Suroviny pro bezlepkové výrobky, úvod do legislativy a výrobní praxe, ochutnávka hotových výrobků.
  • 2. Novinky v cukrářském sortimentu uvedené na trh.
  • 3. CEFF – potraviny bez zbytečné chemie.

Během přednášek bude probíhat ochutnávka celého sortimentu cukrářských výrobků.

Z technologického vybavení budou k vidění:

  • cukrářské a pekařské pece
  • planetové universální roboty malé i větší
  • šokery
  • stroje na výrobu zmrzliny točené i kopečkové
  • výrobníky šlehačky
  • výrobníky ledové tříště
  • kávovary
  • tempírka čokolády
  • a další

Pokud vás program našeho semináře zaujal, potvrďte prosím svoji účast nejpozději do 10. 9. 2013. Účast bude umožněna pouze řádně nahlášeným uchazečům.

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

POZVÁNKAPOZVÁNKA NA MEZINÁRODNÍ VELETRH SIGEP 2023

Přijďte nás navštívit do italského Rimini na mezinárodní veletrh Sigep. Máme pro vás volné vstupenky!