Hotline: +420 511 189 990
czsk

GELATO PROFESSIONAL SCHOOL V BRNĚ

Naše produkty

Články

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 40 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

23. 05. 2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21. 10. 2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

Mezinárodní koncept profesionální cukrářské a zmrzlinářské školy FRIGOMAT konečně v Brně. Máte-li zájem vzdělávat se v oboru a být o krok před konkurencí, přihlaste se na některý z veřejných či individuálních kurzů Gelato Professional School.

Mezinárodní koncept profesionální cukrářské a zmrzlinářské školy FRIGOMAT konečně v Brně. Máte-li zájem vzdělávat se v oboru a být o krok před konkurencí, přihlaste se na některý z veřejných či individuálních kurzů Gelato Professional School.

Ve spolupráci s italským výrobcem zmrzlinových a cukrářských strojů, společností Frigomat, nabízíme českým cukrářům možnost odborného vzdělávání prostřednictvím seminářů a individuálních kurzů pod vedením českých i zahraničních profesionálů z praxe.

Veřejné kurzy

otevřené kurzy pro veřejnost, na kterých vás seznámíme s novinkami a trendy v oboru, předvedeme práci se stroji nebo přiblížíme efektivní pracovní postupy a výrobu. Veřejné kurzy pořádáme několikrát do roka, o plánovaných kurzech se více dozvíte z našeho webu, na naší facebookové stránce nebo z e-mailu, kterým vám včas zašleme.

Individuální kurzy

Kurzy pro ty, kteří chtějí do problematiky proniknout hlouběji a mají zájem o komplexní praktický workshop. Na workshopu vám ukážeme moderní pracovní postupy, práci se stroji i výrobu zmrzliny nebo netradičních desertů. To vše si zároveň můžete vyzkoušet pod dohledem profesionálů z praxe.

Díky skvělé technologické podpoře ze strany Frigomatu mají všichni zájemci o praktické informace a ukázky ideální příležitost, jak zdokonalit své dovednosti a vyzkoušet si práci na špičkových italských strojích. Informace o aktuálních kurzech najdete na našem webu nebo Facebooku.

Více informací o Gelato Professional School najdete na oficiálních webových stránkách školy.

Články

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 40 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

23/05/2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21/10/2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...