Hotline: +420 511 189 990
czsk

GELATO PROFESSIONAL SCHOOL V BRNĚ

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Mezinárodní koncept profesionální cukrářské a zmrzlinářské školy FRIGOMAT konečně v Brně. Máte-li zájem vzdělávat se v oboru a být o krok před konkurencí, přihlaste se na některý z veřejných či individuálních kurzů Gelato Professional School.

Mezinárodní koncept profesionální cukrářské a zmrzlinářské školy FRIGOMAT konečně v Brně. Máte-li zájem vzdělávat se v oboru a být o krok před konkurencí, přihlaste se na některý z veřejných či individuálních kurzů Gelato Professional School.

Ve spolupráci s italským výrobcem zmrzlinových a cukrářských strojů, společností Frigomat, nabízíme českým cukrářům možnost odborného vzdělávání prostřednictvím seminářů a individuálních kurzů pod vedením českých i zahraničních profesionálů z praxe.

Veřejné kurzy

otevřené kurzy pro veřejnost, na kterých vás seznámíme s novinkami a trendy v oboru, předvedeme práci se stroji nebo přiblížíme efektivní pracovní postupy a výrobu. Veřejné kurzy pořádáme několikrát do roka, o plánovaných kurzech se více dozvíte z našeho webu, na naší facebookové stránce nebo z e-mailu, kterým vám včas zašleme.

Individuální kurzy

Kurzy pro ty, kteří chtějí do problematiky proniknout hlouběji a mají zájem o komplexní praktický workshop. Na workshopu vám ukážeme moderní pracovní postupy, práci se stroji i výrobu zmrzliny nebo netradičních desertů. To vše si zároveň můžete vyzkoušet pod dohledem profesionálů z praxe.

Díky skvělé technologické podpoře ze strany Frigomatu mají všichni zájemci o praktické informace a ukázky ideální příležitost, jak zdokonalit své dovednosti a vyzkoušet si práci na špičkových italských strojích. Informace o aktuálních kurzech najdete na našem webu nebo Facebooku.

Více informací o Gelato Professional School najdete na oficiálních webových stránkách školy.

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Aktualita

NovéNové informace ohledně provozu CESK, a.s.

V souvislosti s nařízením vlády přizpůsobujeme pracovní postupy a pracovní režim.