Profesionální cukrářské chladící vitríny na zákusky jsou určeny pro prezentování zákusků, dortů, krémových dezertů, koláčů, marcipánu, lineckého cukroví.
ventilovaný chladící systém
2 police
provozní teplota ve spodní části vitríny +4/+8°C, na horních policích +8/+12°C (horní police nejsou dochlazovány)
dvojité oblé temperované přední i boční sklo proti mlžení
součástí vitríny je RGB LED osvětlení
elektronické ovládání, možnost doplnění o kolečka, oplach a další příslušenství
na objednávku možnost záporných teplot na zmrzlinu
barvy dle ral nebo přání zákazníkA
vitrína je dostupná ve variantách zmrzlinová a cukrářská
Srdečně Vás zveme na prezentace a předváděcí akce, na kterých si můžete prohlédnout i vyzkoušet cukrářské a zmrzlinové technologie na nadcházející sezónu.