Naše produkty
Ve spolupráci se společností Frigomat, italským výrobcem zmrzlinových a cukrářských strojů, jsme se rozhodli přinést do České republiky know-how světově uznávané profesionální cukrářské a zmrzlinářské školy Gelato Professional School.
V naší provozovně v Brně jsme proto zařídili moderní školicí středisko, ve kterém pravidelně pořádáme praktické kurzy a workshopy zaměřené na trendy v oblasti výroby zmrzliny a netradičních desertů. Všechny kurzy jsou koncipované ryze prakticky a jejich hlavním cílem je představit ověřené pracovní postupy, recepty a nejnovější trendy ze světa desertů a zmrzliny.
Máte-li zájem vzdělávat se v oboru a být o krok před konkurencí, přihlaste se na některý z kurzů Gelato Professional School. K dispozici máte dva typy kurzů.
Veřejné kurzy
Otevřené kurzy pro veřejnost, na kterých vás seznámíme s novinkami a trendy v oboru, předvedeme práci se stroji nebo přiblížíme efektivní pracovní postupy a výrobu. Veřejné kurzy pořádáme několikrát do roka, o plánovaných kurzech (termíny, obsah) se dozvíte vždy z našeho webu, na naší facebookové stránce nebo z e-mailu, kterým vám včas zašleme.
Individuální kurzy
Individuální cukrářské kurzy jsou určené pro ty, kteří chtějí do problematiky proniknout hlouběji a mají zájem o komplexní praktický workshop. Na workshopu vám ukážeme moderní pracovní postupy, práci se stroji i výrobu zmrzliny nebo netradičních desertů. To vše si zároveň můžete vyzkoušet pod dohledem profesionálů z praxe.
Máte-li zájem dozvědět se již nyní o plánovaných kurzech, napište nám na e-mail cerny@cesk.cz nebo pravidelně sledujte naši facebookovou stránku a web, kde se o kurzech včas dozvíte.