Email: info@frigomat.cz
Hotline: +420 511 189 990
czsk
  • Domů
  • Produkty
  • O nás
  • Služby
  • Cukrárny
  • Poradna
  • Kariéra
  • Kontakt

Kurzy výroby zmrzliny a desertů Brno

  1. Domů
  2. Služby
  3. Zmrzlinová akademie

Naše produkty

  • Vitríny s výrobníkem
  • Točená zmrzlina
  • Kopečková zmrzlina
  • Kombinované stroje
  • Pastery
  • Výrobníky nanuků
  • Smoothie
  • Výrobní linky na zmrzlinu
  • Šokery a konzervátory
  • Cukrářské stroje
  • Chladící a mrazící vitríny
  • Pece a konvektomaty
  • Výrobníky ledové tříště
  • Stroje na čokoládu
  • Výrobníky horké čokolády
  • Příslušenství
  • Prodejní stánky a přívěsy
  • Bazar cukrářské stroje

Články

05. 02. 2020
Založení cukrárny krok za krokem

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020
Jak vybrat zmrzlinový stroj?

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019
Jaký zmrzlinový stroj je pro vás ten pravý?

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Ve spolupráci se společností Frigomat, italským výrobcem zmrzlinových a cukrářských strojů, jsme se rozhodli přinést do České republiky know-how světově uznávané profesionální cukrářské a zmrzlinářské školy Gelato Professional School.

V naší provozovně v Brně jsme proto zařídili moderní školicí středisko, ve kterém pravidelně pořádáme praktické kurzy a workshopy zaměřené na trendy v oblasti výroby zmrzliny a netradičních desertů. Všechny kurzy jsou koncipované ryze prakticky a jejich hlavním cílem je představit ověřené pracovní postupy, recepty a nejnovější trendy ze světa desertů a zmrzliny.

Máte-li zájem vzdělávat se v oboru a být o krok před konkurencí, přihlaste se na některý z kurzů Gelato Professional School. K dispozici máte dva typy kurzů.

Veřejné kurzy

Otevřené kurzy pro veřejnost, na kterých vás seznámíme s novinkami a trendy v oboru, předvedeme práci se stroji nebo přiblížíme efektivní pracovní postupy a výrobu. Veřejné kurzy pořádáme několikrát do roka, o plánovaných kurzech (termíny, obsah) se dozvíte vždy z našeho webu, na naší facebookové stránce nebo z e-mailu, kterým vám včas zašleme.

Individuální kurzy

Individuální cukrářské kurzy jsou určené pro ty, kteří chtějí do problematiky proniknout hlouběji a mají zájem o komplexní praktický workshop. Na workshopu vám ukážeme moderní pracovní postupy, práci se stroji i výrobu zmrzliny nebo netradičních desertů. To vše si zároveň můžete vyzkoušet pod dohledem profesionálů z praxe.

Máte-li zájem dozvědět se již nyní o plánovaných kurzech, napište nám na e-mail cerny@cesk.cz nebo pravidelně sledujte naši facebookovou stránku a web, kde se o kurzech včas dozvíte.

Články

5/02/2020
Založení cukrárny krok za krokem

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020
Jak vybrat zmrzlinový stroj?

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019
Jaký zmrzlinový stroj je pro vás ten pravý?

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru.
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

CESK, s.r.o.

Jarní 1058/44i, 614 00
Brno - Maloměřice
Česká republika

O nás

Dopřejte svým zákazníkům zmrzlinu té nejvyšší jakosti! Italské zmrzlinové stroje Frigomat jsou díky čtyřicetileté tradici a bohatým zkušenostem špičkou v oboru cukrářské techniky. Kromě strojů Frigomat prodáváme také cukrářské potřeby.


Zásady o ochraně osobních údajů.
CESK, s.r.o. © 2023
Created by Sova Net

Aktualita

PřijďtePřijďte si prohlédnout novinky na zmrzlinovou sezónu 2023

Srdečně Vás zveme na prezentace a předváděcí akce, na kterých si můžete prohlédnout i vyzkoušet cukrářské a zmrzlinové technologie na nadcházející sezónu.

1/02/2023Číst