Hotline: +420 511 189 990
czsk

ZABAGLIONE KOPEČKOVÁ ZMRZLINA

Naše produkty

Články

07. 01. 2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10. 12. 2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

Pod libozvučným italským slůvkem Zabaglione se skrývá polotekutý krémově žlutý dezert, jehož hlavní složku jsou vaječné žloutky a desertní víno Marsala

A přestože v Čechách nepatří mezi obvyklé zmrzlinové příchuti, udělali byste velkou chybu, kdybyste mu nedali šanci. Specifická a plná chuť této zmrzliny vás jednoduše uchvátí.

Ingredience

  • 2 litry studeného mléka
  • 400g cukru
  • 4 celá vejce
  • 400ml bílého vína Marsala

Postup

V jednom litru mléka dobře rozmíchejte všechny zbylé ingredience a za občasného míchání zvolna přiveďte k varu. Poté přidejte zbylý litr mléka, znovu zamíchejte a přelijte do stroje na kopečkovou zmrzlinu. Přístroj už spolehlivě udělá veškerou práci za vás.

Tip

Zabaglione si skvěle rozumí s drobnými plody sezónního ovoce. Doplňte tuto zmrzlinu proto při míchání malinami, ostružinami a borůvkami, nebo z kombinace tohoto ovoce, zmrzliny a šlehačky vytvořte dokonale sladěný zmrzlinový pohár.

Články

7/01/2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10/12/2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...