Hotline: +420 511 189 990
czsk

TIRAMISU KOPEČKOVÁ ZMRZLINA

Naše produkty

Články

07. 01. 2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10. 12. 2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

Kopečková zmrzlina s příchutí legendárního krémového dezertu Tiramisu vás okamžitě katapultuje do slunné Itálie a připomene její kouzelné siesty a cit pro pokrmy s vyváženou chutí. V mrazivé variantě navíc ušetří vašim zákazníkům pár kalorií a možná je tak přesvědčí na jeden kopeček navíc.

Ingredience

  • 2 litry studeného mléka
  • 400g cukru
  • 300ml smetany
  • 1 celé vejce
  • 100ml rozpustné kávy
  • 200ml kávového likéru
  • 20g hořkého kakaového prášku

Postup

V jednom litru mléka dobře rozmíchejte všechny zbylé ingredience kromě kakaa a za občasného míchání zvolna přiveďte k varu. Poté přidejte zbylý litr mléka, znovu zamíchejte a přelijte do stroje na kopečkovou zmrzlinu. Přístroj už spolehlivě udělá veškerou práci za vás.

Po umíchání zmrzlinu vyjměte a posypte kakaovým práškem.

Tip

Rozpustnou kávu můžete nahradit kvalitním espressem. Nezapomeňte ale, že má silnější chuť než káva instantní a proto je třeba jeho množství ozkoušet a vyvážit v poměru ke kávovému likéru.

Tradiční Tiramisu se neobejde bez cukrářských piškotů. Pokud tedy chcete svoji zmrzlinu ozvláštnit, nalámejte je na malé kousky a přidejte do směsi. Krásně navlhnou a dodají vaší zmrzlině další chuťový rozměr.

Články

7/01/2019

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

10/12/2018

Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to tak...

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...