Hotline: +420 511 189 990
czsk

STRACCIATELLA KOPEČKOVÁ ZMRZLINA

Naše produkty

Články

14. 06. 2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

23. 05. 2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21. 10. 2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...

Kombinace husté, jemné sněhově bílé smetany a kousků hořké čokolády je jemná a sladce křupavá zároveň. Název pochází z italského slova stracciato, což doslovně znamená roztrhaný na kusy. A tato zmrzlina je jednou z nejtradičnějších chutí slunné Itálie

Ingredience

  • 2 litry studeného mléka
  • 400g cukru
  • 300ml smetany
  • 1 celé vejce
  • 100g čokolády rozdrcené na drobné části

Postup

V jednom litru mléka dobře rozmíchejte všechny zbylé ingredience kromě čokolády a za občasného míchání zvolna přiveďte k varu. Poté přidejte zbylý litr mléka, znovu zamíchejte a přelijte do stroje na kopečkovou zmrzlinu. Přístroj už spolehlivě udělá veškerou práci za vás.

Vyrobený smetanový základ vložte do nádoby na zmrzlinu a promíchejte s kousky čokolády, které v čistě bílé zmrzlině vytvoří jedinečnou mozaiku.

Tip

Zkuste zmrzlinu s příchutí Stracciatella použít do pohárů namísto jednoduché smetanové nebo klasické vanilkové zmrzliny. Společně s jedním druhem ovoce vytvoří chuťově zajímavou kombinaci všech použitých ingrediencí.

Články

14/06/2018

V oboru se pohybujeme už více než 25 let, proto kromě dodávky samostatných zařízení umíme zařídit i návrhy,...

23/05/2017

Nutraceutická zmrzlina je nový trend ve výrobě zmrzliny. Stále více zákazníků hledá alternativy zdravého st...

21/10/2016

Čokoláda se cenově liší podle její kvality a nabízeného sortimentu. Většina těchto produktů lze různě kombi...