Hotline: +420 511 189 990
czsk

Kopečková zmrzlina

Naše produkty

Články

05. 02. 2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

07. 01. 2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

07. 03. 2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...

Nejprodávanější stroje máme skladem

Kopečková zmrzlina před svým plněním do gastronádob vzniká ve výrobnících zmrzliny, komplexních zařízeních, které se liší podle potřeb gastronomického provozu velikostí, objemem, rychlostí výroby a množstvím vestavěných funkcí.

 

Výrobník zmrzliny by měl kapacitně odpovídat potřebám vaší provozovny, proto jsme je pro jednodušší orientaci připravili přehled podle velikosti provozu.

Zmrzlina jako doplňkový sortiment - jednoduché výrobníky kopečkové zmrzliny

Malý stolní vertikální výrobník zmrzliny s produkcí 5 nebo 10 kg zmrzliny za hodinu je svou kapacitou a rozměry vhodný do malých provozů. Dílenským zpracováním dosahují tyto stroje špičkové kvality.

Velmi zajímavou alternativou je i vitrína kombinovaná s výrobníkem zmrzliny řady GX, která ušetří prostor i investice (protože není třeba samostatně pořizovat vitrínu na zmrzlinu, zmrzlinový stroj, šoker a paster), má jednoduchou obsluhu a údržbu. Navíc vyrábí zmrzlinu přímo před očima zákazníků.

Cukrárna či kavárna - multifunkční výrobníky

Pro střední provozy se výrobně hodí multifunkční zmrzlinové stroje, které kromě kopečkové zmrzliny zvládnou i sorbetta, granita, a řadu dalších dobrot. Velmi užitečný je také kombinovaný výrobník zmrzliny TWIN s vestavěným pasterem nebo kombinovaný výrobník zmrzliny, paster a cukrářský stroj TWIN CHEF, který plně využijete i mimo zmrzlinovou sezónu. Poraďte se přímo s odborníky - ať už se jedná o investiční rozhodnutí o novém stroji, nebo restylingu celé provozovny.

Velké provozy - stroje pro nejnáročnější zákazníky

Pro velké provozy doporučujeme nejvýkonnější výrobník zmrzlinymodelové řady TITAN nebo z modelové řady TITAN LCD – vysoce technologicky vyspělé stroje, které jsou určeny pro nejnáročnější zákazníky. Jsou připravené na vysokou zátěž - jsou spolehlivé a nezanáší se. Profesionální cukrářské a zmrzlinové stroje Frigomat zajišťují jednoduchou a rychlou výrobu.

Kombinovaný výrobník klasické zmrzliny s integrovaným pasterem a výrobou řízenou počítačem reprezentuje špičkovou technologii. Zařízení pracuje ve dvou režimech - studený a teplý, tedy výrobník a paster. Obě části mohou fungovat současně, ve spolupráci i nezávisle. 

Profesionální stroje na kopečkovou zmrzlinu

Společnost FRIGOMAT vyrábí špičkové stroje pro cukráře a zmrzlináře více než 50 let a patří k lídrům zmrzlinářského a cukrářského odvětví. Díky těmto zkušenostem vyrábí stroje špičkové kvality, na které spoléhají i mistři v oboru. Stroje FRIGOMAT nabízí ucelené řady výrobků pro uspokojení všech potřeb cukrářů a zmrzlinářů.

 Výběr stroje můžete konzultovat s našimi odborníky nebo můžete navštívit zkušební centrum, abyste si stroje prohlédli a vybrali přesně podle potřeb vašeho provozu. 

Pomůžeme vám i s jednoduchým financováním. Nový zmrzlinový stroj si můžete pořídit na splátky bez navýšení nebo na leasing.

Po instalaci stroje vás zdarma zaškolíme, abyste uměli plně využít potenciál svých strojů. Připravíme kompletní podklady pro hygienu, zpracovaný koncept kritických bodů HACCP a pomůžeme i při plánování a při schvalovacím řízení.

Samozřejmostí je i kvalitní záruční a pozáruční servisProfesionální servisní řešení zpravidla zajistíme ve všední dny do 48 hodin od ohlášení závady. Dispozici je i technické poradenství a asistenční služba, na kterou se můžete obrátit 365 dnů v roce.

Budeme vám k dispozici jako informační podpora, pokud si s něčím nebudete vědět rady. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru vám můžeme pomoci s nastavením provozu, se zajištěním kvality finálních produktů nebo se sledováním návratnosti investic. Nabízíme také kompletní poradenství a vybavení cukrárny na klíč (od návrhu konceptu, přes výběr technologií, po otevření nové cukrárny).

Máme vlastní školicí středisko s kvalifikovaným personálem, takže máte možnost navštívit odborné kurzy výroby zmrzliny a dezertů, na kterých se dozvíte o nových trendů nebo se naučíte nové postupy přímo od mistrů cukrářů a zmrzlinářů. Získáte také přístup k informacím a kurzům GPS – Gelato Professional School.

 

Články

5/02/2020

Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...

7/01/2020

Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...

7/03/2019

Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...