Základním prvkem pro dokončení procesu transformace čokolády je konšování, protože odstraňuje negativní "kyselost" a jakoukoli zbytkovou vlhkost, a tím maximalizuje kvalitu čokolády.
Směšovač, umístěný ve středu ohřívané nádrže, má za úkol nepřetržitě míchat čokoládu a okysličovat ji, aby získala během pracovního cyklu 8 až 12 hodin homogenní a bezchybnou směs.
Zpracovatelský program může být personalizován operátorem. Čelní dotyková obrazovka stroje má čtyři odlišné kategorie nastavení: čas, teplotu, intenzitu emulze a okysličování pomocí variabilního průtoku vzduchu.
Charakteristika:
Kompaktní rozměry.
Ideální pro střední a velké výrobny a čokoládovny.
Míchadlo pro dokonalou homogenizaci čokolády.
Programy mohou být personalizovány operátorem.
Technické údaje:
Napětí: 220V jednofázová 50Hz
Příkon: 3,5 kW 16A - 3 póly
Kapacita nádrže: 60 kg
Doba trvání výrobního cyklu: 8-12 hodin
Rozměry: 1150 mm (H), 670 mm (W), 800 mm (D)