Tento stroj je určen k automatickému vyklepávání pralinek nebo tabulek, které jsou drženy uvnitř forem. Rychlost výroby tohoto stroje jsou 4 formy za minutu. Uživatel buď může vkládat formy ručně, a nebo lze dosáhnout velmi vysoké produktivity v kombinaci s chladicím tunelem SPIDER. Formy jsou automaticky vyklepnuty na pevném povrchu na výstupu z tunelu, čímž se zabrání ručnímu zásahu obsluhy. Pás pak přenáší výrobek na balicí stroj nebo na balicí linku. Stroj je třeba připojit k potravinářskému kompresoru s tlakem 6 BAR a průtokem 100 l/min
Technické údaje Napětí: 230 V jednofázová - 50 Hz Příkon: 1,5 kW - 16 A - 3 póly Optimální provozní teplota: 20/25 °C, maximálně 32 °C Rozměry: 1330 H, 1650 W, 1100 D mm